Tam jest waga na narkotyki dzwonie na policję 😀
Gdzie tam, "stara" lubczyk odważa do rosołu...
Ja p🤬lę. Syf jak jasna cholera, wydziarane łapy i gęba, pucha po browarze, mordy jedna i druga nieskalane inteligencją, bo samica homo patusa zamiast zrzucić sztangę to ciągnie ją w swoją stronę pogarszając sytuację. Gościu pewnie poćwiczył miesiąc i myślał, że teraz dźwignie 200kg zapominając, że ciężar zwiększa się stopniowo, nie skokowo. Typowi beneficjenci 800+ i kupujący najtańsze żarcie w biedrze....
Zapomniałeś o wadze. Pewnie waży na niej...swoją głupotę.
[ Dodano: 2025-06-28, 13:01 ]
I piękny podkoszulek venoma🤦🏻♂️
jak widzę dziary na ryju to wiem ze mam do czynienia z osoba o wybitnej inteligencji
Wybitna jednostka. Taki rodzi się raz na tysiąc lat. Ciekawe czym nas zaskoczy.
podpis użytkownika
Weteran wojny memowej 2014-20154-krotny Masturbator Roku w kategorii do 10cm
Podwójny laureat Złotej Piwnicy
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyścina dodatek nie zakręcił kartonu tymbarka
Wybitna jednostka. Taki rodzi się raz na tysiąc lat. Ciekawe czym nas zaskoczy.
Z tym 1000 lat to przesadziłeś, skutkiem 500+ za lat już niedużo takich wybitnych jednostek będzie większość, patola narobiła więcej dzieci, niż tzw normalni

jak widzę dziary na ryju to wiem ze mam do czynienia z osoba o wybitnej inteligencji
To są zmywalne tatuaże, na swoich wrzutkach6ma ma różne naklejki na ryjcu. Gościu jest chory psychicznie.
Ostatni raz go widziałem lata temu, ale i z ryja jakoś podobny, plus nadal ze starą mieszka - tak wiem że to dosyć normalne combo przy takich odpadach i jest to ogólne - ale może ktoś kojarzy tego typa?
podpis użytkownika
This is not a reaction against a negative world. It's a response to a negative world.Czy to czasem nie jest "patoprzewodnik"?
Tak, to patoprzewodnik. Ostatnimi czasy już całkiem go poj🤬o i poszedł w homoseksualizm - ma kolekcję dildosów, które obciąga za napiwki i robi inne odrażające rzeczy. Nie spodziewałem się, że można być aż takim świrem.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów