📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
Marian_Koniuszko napisał/a:
Przy takim trybie życia, to on raczej długo nie pociągnie. Zakładam, że skończy się jakimś spontanicznym samobójem, w czasie zwały.
Hmm. Może nagra chociaż... 😎
radek225 napisał/a:
Sam kupuję w biedrze, ale możesz kupić najtańsze śmieci, a możesz też kupić dobre jakościowo produkty.
W Biedrze nie ma dobrych jakościowo rzeczy. Mam kontakt z kupcami, cisną producentów Na każdy grosz. Nie raz wychodzi Im 2% marży. Biedra wycenia Po swojemu robiąc iluzje poziomów jakości. Ktora jest tylko na grafice opakowania
Ja pieprzę. Do tej pory nie bałam się czubków, po tym chyba zacznę... :|
Zasada nr 1 - NIGDY nie zakłada się zaślepek na sztangę, ćwicząc samemu. (Starej nie liczę, bo i tak nie była pomocna).
lokal.szczecin napisał/a:
jak widzę dziary na ryju to wiem ze mam do czynienia z osoba o wybitnej inteligencji
Ja tak mam jak widzę kogokolwiek kto jest wydziarany... nie ważne gdzie..
JoSeed napisał/a:
Ej no, ja też kupuję w Biedrze i w dodatku nie mam 800+... 😔
radek225 napisał/a:
A nie możesz przetuptać 100 metrów dalej i pójść do Lydla? Ja wiem że są memy o walce fanów Biedronki z fanami Lydla, ale dla mnie przewaga tego drugiego jest miażdżąca. Tylko ciut drożej, a produkty nie zgniłe, nie malowane, herbata nie składa się ze zmiotek z podłogi plus trochę siana, itd.Sam kupuję w biedrze, ale możesz kupić najtańsze śmieci, a możesz też kupić dobre jakościowo produkty.
Czy prawie każda inna sieć sklepów. Jakoś tylko w Biedzie towary jak za głębokiego socjalizmu.
lokal.szczecin napisał/a:
lokal.szczecin @ Cytuj Wysłany: Wczoraj 10:40 • Post ID: 7020058 • Zgłoś 082
i niesamowitej sile
45kg nie podniósł... Widać dieta anaboliczna złożona z najtańszego najgorszego piwa, papierosów i cukru z wodą i barwnikiem smaku to jeszcze za mało
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie