No to współczuję serdecznie kobiecie...
Właściwie, szkoda, że oprócz mózgu serca mu nie uszkodziły... byłaby dla niej jakaś szansa...
Przy takim trybie życia, to on raczej długo nie pociągnie. Zakładam, że skończy się jakimś spontanicznym samobójem, w czasie zwały.
Przy takim trybie życia, to on raczej długo nie pociągnie. Zakładam, że skończy się jakimś spontanicznym samobójem, w czasie zwały.
Hmm. Może nagra chociaż... 😎
Sam kupuję w biedrze, ale możesz kupić najtańsze śmieci, a możesz też kupić dobre jakościowo produkty.
W Biedrze nie ma dobrych jakościowo rzeczy. Mam kontakt z kupcami, cisną producentów Na każdy grosz. Nie raz wychodzi Im 2% marży. Biedra wycenia Po swojemu robiąc iluzje poziomów jakości. Ktora jest tylko na grafice opakowania

jak widzę dziary na ryju to wiem ze mam do czynienia z osoba o wybitnej inteligencji
Ja tak mam jak widzę kogokolwiek kto jest wydziarany... nie ważne gdzie..
podpis użytkownika
==============================================Ej no, ja też kupuję w Biedrze i w dodatku nie mam 800+... 😔
A nie możesz przetuptać 100 metrów dalej i pójść do Lydla? Ja wiem że są memy o walce fanów Biedronki z fanami Lydla, ale dla mnie przewaga tego drugiego jest miażdżąca. Tylko ciut drożej, a produkty nie zgniłe, nie malowane, herbata nie składa się ze zmiotek z podłogi plus trochę siana, itd.Sam kupuję w biedrze, ale możesz kupić najtańsze śmieci, a możesz też kupić dobre jakościowo produkty.
Czy prawie każda inna sieć sklepów. Jakoś tylko w Biedzie towary jak za głębokiego socjalizmu.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.lokal.szczecin @ Cytuj Wysłany: Wczoraj 10:40 • Post ID: 7020058 • Zgłoś 082
i niesamowitej sile
podpis użytkownika
officialpsds.com/images/thumbs/Desert-eagle-psd60187.pngJa p🤬lę. Syf jak jasna cholera, wydziarane łapy i gęba, pucha po browarze, mordy jedna i druga nieskalane inteligencją, bo samica homo patusa zamiast zrzucić sztangę to ciągnie ją w swoją stronę pogarszając sytuację. Gościu pewnie poćwiczył miesiąc i myślał, że teraz dźwignie 200kg zapominając, że ciężar zwiększa się stopniowo, nie skokowo. Typowi beneficjenci 800+ i kupujący najtańsze żarcie w biedrze....
Widzisz gdzies tam dzieci?