Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed Wczoraj 21:05 10
Mądry gówniak!
Teraz takie czasy, że zamiast się z dzieckiem pobawić, poczytać, pobudować z klocków to tylko telefonik...

Pracuję z maluchami prawie 29 lat. Na palcach obu rąk policzę rodziców, którzy bawili się ze swoimi dziećmi, ktorzy czytali im książki...
Bardzo to smutne.
Zgłoś
SofijaMerengue Wczoraj 21:10 4
JoSeed napisał/a:

Mądry gówniak!
Teraz takie czasy, że zamiast się z dzieckiem pobawić, poczytać, pobudować z klocków to tylko telefonik...
Pracuję z maluchami prawie 29 lat. Na palcach obu rąk policzę rodziców, którzy bawili się ze swoimi dziećmi, ktorzy czytali im książki...
Bardzo to smutne.

takie pokolenie mamy a to w wiekszosci wina zasranych lewakow ktorzy niszcza chrzescijanskie wartosci jak rodzina czy dom niestety tak to teraz wyglada i nie zanosi sie na to zeby to sie zmienilo...
Zgłoś
rodziu Wczoraj 21:13 11
SofijaMerengue napisał/a:

takie pokolenie mamy a to w wiekszosci wina zasranych lewakow ktorzy nsizcza chrzescijanskie wartosci jak rodzina czy dom niestety tak to teraz wyglada i nie zanosi sie na to zeby to sie zmienilo...

Jakiś mityczny Lewak broni Ci wierzyć w co chcesz i mieć dom czy rodzinę?
Zgłoś
Geraldinio Wczoraj 21:14 9

takie pokolenie mamy a to w wiekszosci wina zasranych lewakow ktorzy nsizcza chrzescijanskie wartosci jak rodzina czy dom niestety tak to teraz wyglada i nie zanosi sie na to zeby to sie zmienilo...

Całe szczęście, że istnieją jeszcze prawilne prawaki, które się najebią/naćpają i za taką akcję spuszczą gówniakowi łomot, tworząc mu do końca życia traumę, co?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
SofijaMerengue Wczoraj 21:17 1
rodziu napisał/a:

ty naprawde nie widzisz tych "wartosci" na kazdym rogu jakie teczowe ludziki przekazuja mlodemu pokoleniu? o to im chodzi zeby zniszczyc nasza narodowosc, nasze wartosci i tradycje...
Zgłoś
Geraldinio Wczoraj 21:20 3
rodziu napisał/a:

on sam się przed tym broni ideologicznym sp🤬oleniem, no i oczywiście krzywym ryjem.

podpis użytkownika

Zgłoś
SofijaMerengue Wczoraj 21:20
Geraldinio napisał/a:

Całe szczęście, że istnieją jeszcze prawilne prawaki, które się najebią/naćpają i za taką akcję spuszczą gówniakowi łomot, tworząc mu do końca życia traumę, co?

w normalnym domu do takiej sytuacji by nie doszlo wiec analogicznie zaden gowniak by nie dostal zadnego lomotu wystarczyloby zeby matka nie siedziala z telefonikiem w raczkach tylko spedzila ze swoim dzieckiem troche czasu chyba ze to nie jej gowniak
Zgłoś
Geraldinio Wczoraj 21:28 6

ty naprawde nie widzisz tych "wartosci" na kazdym rogu jakie teczowe ludziki przekazuja mlodemu pokoleniu? o to im chodzi zeby zniszczyc nasza narodowosc, nasze wartosci i tradycje...

Jak mocno trzeba mieć sp🤬oloną psychikę, żeby wierzyć, że widok faceta przebranego za babę z tęczową flagą zmieni komuś orientację seksualną? Ostatnio w Poznaniu podczas PGA mijałem kilku batmanów i k🤬a szok, nie, nie stałem się milionerem ratującym miasto przed przestępcami. Poj🤬a sytuacja, co?

podpis użytkownika

Zgłoś
darek1234 Wczoraj 21:39 4
Geraldinio napisał/a:

Jak mocno trzeba mieć sp🤬oloną psychikę, żeby wierzyć, że widok faceta przebranego za babę z tęczową flagą zmieni komuś orientację seksualną? Ostatnio w Poznaniu podczas PGA mijałem kilku batmanów i k🤬a szok, nie, nie stałem się milionerem ratującym miasto przed przestępcami. Poj🤬a sytuacja, co?

Chodzi o to, że... sukienkowi, czyli księża, gonią sukienkowych transów. Ja już sam nie wiem, czy księżom chodzi o sukienkowych arabusów, czy bardziej, że są pedałami
Zgłoś
siewie Wczoraj 21:39 2
JoSeed napisał/a:

Mądry gówniak!
Bardzo to smutne.

Dobra a ty co robisz w wolnej chwili k🤬a bierzesz do ręki smartfon i patrzysz w to gowno jak wszyscy, to jest największą zaraza ludzkości, nie k🤬a wojny tylko te ogłupiające nas wszystkich "nowinki technologiczne" nad którymi pewnie łapę trzyma ktoś wyzej
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 21:48 2
siewie napisał/a:

Dobra a ty co robisz w wolnej chwili k🤬a bierzesz do ręki smartfon i patrzysz w to gowno jak wszyscy, to jest największą zaraza ludzkości, nie k🤬a wojny tylko te ogłupiające nas wszystkich "nowinki technologiczne" nad którymi pewnie łapę trzyma ktoś wyzej

A wyobraź sobie, że niekoniecznie i nie zawsze
A już na pewno tego nie robiłam jak mialam pod opieką małe dziecko.
Zgłoś
Geraldinio Wczoraj 21:50 3
darek1234 napisał/a:

Chodzi o to, że... sukienkowi, czyli księża, gonią sukienkowych transów. Ja już sam nie wiem, czy księżom chodzi o sukienkowych arabusów, czy bardziej, że są pedałami

Od lat mam z tego niezłą bekę. Kolorowy pochód ulicami miasta, z kwiatkami i śpiewaniem, dziećmi i kolesiami w długich sukienkach jest ok. bo niosą jakiś krzyżyk na czele.
Ale drugi niemal identyczny kolorowy pochód ulicami miasta, z kwiatkami i śpiewaniem, dziećmi i kolesiami w długich sukienkach jest złem, bo nie niosą jakiegoś krzyżyka na czele.
A największa różnica tylko w nazwie: 1 to boże ciało, 2 to parada równości.

podpis użytkownika

Zgłoś
darek1234 Wczoraj 21:55 4
Geraldinio napisał/a:

Od lat mam z tego niezłą bekę. Kolorowy pochód ulicami miasta, z kwiatkami i śpiewaniem, dziećmi i kolesiami w długich sukienkach jest ok. bo niosą jakiś krzyżyk na czele.
Ale drugi niemal identyczny kolorowy pochód ulicami miasta, z kwiatkami i śpiewaniem, dziećmi i kolesiami w długich sukienkach jest złem, bo nie niosą jakiegoś krzyżyka na czele.
A największa różnica tylko w nazwie: 1 to boże ciało, 2 to parada równości.

Z moją pierwszą żoną, zanim nią została, poszliśmy na polankę do lasu w Boże Ciało. W trakcie okazało się, że jest to Boskie Ciało i tak zostało do dziś... Z żoną byłą się nie widuje, ale wspomnienia zostają
Zgłoś
SofijaMerengue Wczoraj 22:35 1
Geraldinio napisał/a:

on sam się przed tym broni ideologicznym sp🤬oleniem, no i oczywiście krzywym ryjem.

hah czyli to ty siebie uważasz za nie sp🤬olonego ideologicznie i nie masz krzywego ryja? no to masz to szczęście
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie