Teraz takie czasy, że zamiast się z dzieckiem pobawić, poczytać, pobudować z klocków to tylko telefonik...
Pracuję z maluchami prawie 29 lat. Na palcach obu rąk policzę rodziców, którzy bawili się ze swoimi dziećmi, ktorzy czytali im książki...
Bardzo to smutne.
takie pokolenie mamy a to w wiekszosci wina zasranych lewakow ktorzy niszcza chrzescijanskie wartosci jak rodzina czy dom niestety tak to teraz wyglada i nie zanosi sie na to zeby to sie zmienilo...Mądry gówniak!
Teraz takie czasy, że zamiast się z dzieckiem pobawić, poczytać, pobudować z klocków to tylko telefonik...
Pracuję z maluchami prawie 29 lat. Na palcach obu rąk policzę rodziców, którzy bawili się ze swoimi dziećmi, ktorzy czytali im książki...
Bardzo to smutne.

takie pokolenie mamy a to w wiekszosci wina zasranych lewakow ktorzy nsizcza chrzescijanskie wartosci jak rodzina czy dom niestety tak to teraz wyglada i nie zanosi sie na to zeby to sie zmienilo...
Jakiś mityczny Lewak broni Ci wierzyć w co chcesz i mieć dom czy rodzinę?
takie pokolenie mamy a to w wiekszosci wina zasranych lewakow ktorzy nsizcza chrzescijanskie wartosci jak rodzina czy dom niestety tak to teraz wyglada i nie zanosi sie na to zeby to sie zmienilo...
Całe szczęście, że istnieją jeszcze prawilne prawaki, które się najebią/naćpają i za taką akcję spuszczą gówniakowi łomot, tworząc mu do końca życia traumę, co?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.ty naprawde nie widzisz tych "wartosci" na kazdym rogu jakie teczowe ludziki przekazuja mlodemu pokoleniu?Jakiś mityczny Lewak broni Ci wierzyć w co chcesz i mieć dom czy rodzinę?

Jakiś mityczny Lewak broni Ci wierzyć w co chcesz i mieć dom czy rodzinę?
on sam się przed tym broni ideologicznym sp🤬oleniem, no i oczywiście krzywym ryjem.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.w normalnym domu do takiej sytuacji by nie doszlo wiec analogicznie zaden gowniak by nie dostal zadnego lomotu wystarczyloby zeby matka nie siedziala z telefonikiem w raczkach tylko spedzila ze swoim dzieckiem troche czasu chyba ze to nie jej gowniakCałe szczęście, że istnieją jeszcze prawilne prawaki, które się najebią/naćpają i za taką akcję spuszczą gówniakowi łomot, tworząc mu do końca życia traumę, co?

ty naprawde nie widzisz tych "wartosci" na kazdym rogu jakie teczowe ludziki przekazuja mlodemu pokoleniu? o to im chodzi zeby zniszczyc nasza narodowosc, nasze wartosci i tradycje...
Jak mocno trzeba mieć sp🤬oloną psychikę, żeby wierzyć, że widok faceta przebranego za babę z tęczową flagą zmieni komuś orientację seksualną? Ostatnio w Poznaniu podczas PGA mijałem kilku batmanów i k🤬a szok, nie, nie stałem się milionerem ratującym miasto przed przestępcami. Poj🤬a sytuacja, co?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Jak mocno trzeba mieć sp🤬oloną psychikę, żeby wierzyć, że widok faceta przebranego za babę z tęczową flagą zmieni komuś orientację seksualną? Ostatnio w Poznaniu podczas PGA mijałem kilku batmanów i k🤬a szok, nie, nie stałem się milionerem ratującym miasto przed przestępcami. Poj🤬a sytuacja, co?
Chodzi o to, że... sukienkowi, czyli księża, gonią sukienkowych transów. Ja już sam nie wiem, czy księżom chodzi o sukienkowych arabusów, czy bardziej, że są pedałami
Mądry gówniak!
Bardzo to smutne.
Dobra a ty co robisz w wolnej chwili k🤬a bierzesz do ręki smartfon i patrzysz w to gowno jak wszyscy, to jest największą zaraza ludzkości, nie k🤬a wojny tylko te ogłupiające nas wszystkich "nowinki technologiczne" nad którymi pewnie łapę trzyma ktoś wyzej
Dobra a ty co robisz w wolnej chwili k🤬a bierzesz do ręki smartfon i patrzysz w to gowno jak wszyscy, to jest największą zaraza ludzkości, nie k🤬a wojny tylko te ogłupiające nas wszystkich "nowinki technologiczne" nad którymi pewnie łapę trzyma ktoś wyzej
A wyobraź sobie, że niekoniecznie i nie zawsze

A już na pewno tego nie robiłam jak mialam pod opieką małe dziecko.
Chodzi o to, że... sukienkowi, czyli księża, gonią sukienkowych transów. Ja już sam nie wiem, czy księżom chodzi o sukienkowych arabusów, czy bardziej, że są pedałami
Od lat mam z tego niezłą bekę. Kolorowy pochód ulicami miasta, z kwiatkami i śpiewaniem, dziećmi i kolesiami w długich sukienkach jest ok. bo niosą jakiś krzyżyk na czele.
Ale drugi niemal identyczny kolorowy pochód ulicami miasta, z kwiatkami i śpiewaniem, dziećmi i kolesiami w długich sukienkach jest złem, bo nie niosą jakiegoś krzyżyka na czele.
A największa różnica tylko w nazwie: 1 to boże ciało, 2 to parada równości.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Od lat mam z tego niezłą bekę. Kolorowy pochód ulicami miasta, z kwiatkami i śpiewaniem, dziećmi i kolesiami w długich sukienkach jest ok. bo niosą jakiś krzyżyk na czele.
Ale drugi niemal identyczny kolorowy pochód ulicami miasta, z kwiatkami i śpiewaniem, dziećmi i kolesiami w długich sukienkach jest złem, bo nie niosą jakiegoś krzyżyka na czele.
A największa różnica tylko w nazwie: 1 to boże ciało, 2 to parada równości.
Z moją pierwszą żoną, zanim nią została, poszliśmy na polankę do lasu w Boże Ciało. W trakcie okazało się, że jest to Boskie Ciało i tak zostało do dziś... Z żoną byłą się nie widuje, ale wspomnienia zostają

hah czyli to ty siebie uważasz za nie sp🤬olonego ideologicznie i nie masz krzywego ryja? no to masz to szczęścieon sam się przed tym broni ideologicznym sp🤬oleniem, no i oczywiście krzywym ryjem.