Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Typ sp🤬ala autem spod Biedronki, gdzie 10 policjantów nie potrafi go zatrzymać.
Strzelają w opony — pocisk się odbija i... rani czterech funkcjonariuszy.
Gość kończy w rzece.
To nie film. To polska policja w akcji.

Treść powyższa przeklejona z x

[ Dodano 2025-06-06, 14:13 ]

Gdyby się ktoś zastanawiał jak się zakończyła akcja ze Śląska to
chyba akcja zakończona powodzeniem.
Jesteśmy w dobrych rękach

tu by się przydał tatuś od syna w bmw (co rozj🤬 5 aut) szybciej by zrobił z nim porządek od policji i to bez broni jeszcze.
Zmieniono 5 razy Zgłoś
Ciekawy_Zycia Wczoraj 16:14 3
Bo tak chore jest Polskie prawo, że Policja boi sie cokolwiek robić wiecej niż potrzeba... Bandzior ma kasę wynajmie adwokata i Policjant do zwolnienia!
Zgłoś
pszkks Wczoraj 16:15 2
Czego się spodziewacie po ludziach, którzy przypisują sobie sukcesy bo ktoś zezna na kogoś lub świadek powie jak było?
Zgłoś
Smokw Wczoraj 16:17 2
MysteryMan napisał/a:

Dobrze że jak się odbił to ten policjant w morde nie dostał to by dopiero było komiczne.

nie odbił się tylko przeleciał pod samochodem, rykoszetował od kostki brukowej i trafił policjanta po drugiej strony auta.
Zgłoś
Jacson Wczoraj 16:18 1
evilmatt napisał/a:

K🤬a jacy eksperci się wysrali w komentarzach. 🤣

Ale z🤬b.
Zgłoś
3mortis Wczoraj 16:42 2
Tutaj zawinili moze nie tyle policjanci ktorzy pewnie takie akcje maja w procedurach, co bardziej system prawny i usilne zwalanie winy na policje.
Poniekad sami sobie zreszta na taka "reputacje" pracuja od lat bedac milicja na uslugach partii, przeżartą korupcja i kolesiostwem, od awansu za wysadzanie komisariatu po puszczanie bogatych "sebkow" i zwalanie winy na dziewczynke na pasach w rzeszowie

Bo potem policjant boi sie zrobic cokolwiek, strzeli w kierowce to potem pozwy bo niewinnego czlowieka postrzelil, zablokuje autem to potem beda go ciagac bo uszkodzil sprzet, zaryzykuje i cos sie mu stanie to przej🤬e a kredyt trzeba splacac... koniec koncow policjanci wola nic nie robic a bandyci doskonale o tym wiedza

w usa uczyli ze jak zbyt agresywnie portfel wyciagniesz to dostajesz kulke i dziwnym trafem nikt normalny nie kozaczyl przy policjantach
Zgłoś
Ziebaj Wczoraj 16:52 4
evilmatt napisał/a:

K🤬a jacy eksperci się wysrali w komentarzach. Jeden by kierowcę wyjął gołymi łapami przez rozbitą szybę kiedy auto by było w ruchu, drugi by go od razu odj🤬 z broni żeby nie uciekał itd. itp. A według mnie to funkcjonariusze popełnili jeden zasadniczy błąd, którego konsekwencje były później. Nie pomyśleli lub bali się o pojazdy służbowe (szukanie przez przełożonych winnego żeby było z czego fure naprawić, bo firma nie ma hajsu i połowa floty stoi niesprawna) żeby go porządnie zablokować. Mieli by go zablokowanego, to gdy stał prostopadle do ściany z wybitymi szybami i zgazowanym ryjem, to kwestią krótszej lub dłuższej chwili było by wyjęcie go z auta. Nie zablokowali, to miał miejsce na nabranie impetu i przebijanie się. Kiedy zaczął się przebijać, to włączyło się durne strzelanie w opony i rykoszety, a zdeterminowany typ i tak się przebił uszkadzając pojazdy. Mnie osobiście musiało by mocno poj🤬 żebym wpadł na pomysł próbować unieruchomić pojazd przy pomocy broni krótkiej o ile nie strzelam w kierowce do czego przesłanek tu nie bardzo było, a jakby były to i tak zj🤬y wymiar sprawiedliwości zrobiłby ze mnie bandytę 🤣

Ocho kolega chyba po fachu, dać chusteczkę?
Zgłoś
Jasiek93 Wczoraj 17:07 1
Tych kilku ormowców teraz powinno z własnej kieszeni płacić właścicielowi za to auto.
Zgłoś
Antoni79 Wczoraj 17:10 2
evilmatt napisał/a:

K🤬a jacy eksperci się wysrali w komentarzach. Jeden by kierowcę wyjął gołymi łapami przez rozbitą szybę kiedy auto by było w ruchu, drugi by go od razu odj🤬 z broni żeby nie uciekał itd. itp. A według mnie to funkcjonariusze popełnili jeden zasadniczy błąd, którego konsekwencje były później. Nie pomyśleli lub bali się o pojazdy służbowe (szukanie przez przełożonych winnego żeby było z czego fure naprawić, bo firma nie ma hajsu i połowa floty stoi niesprawna) żeby go porządnie zablokować. Mieli by go zablokowanego, to gdy stał prostopadle do ściany z wybitymi szybami i zgazowanym ryjem, to kwestią krótszej lub dłuższej chwili było by wyjęcie go z auta. Nie zablokowali, to miał miejsce na nabranie impetu i przebijanie się. Kiedy zaczął się przebijać, to włączyło się durne strzelanie w opony i rykoszety, a zdeterminowany typ i tak się przebił uszkadzając pojazdy. Mnie osobiście musiało by mocno poj🤬 żebym wpadł na pomysł próbować unieruchomić pojazd przy pomocy broni krótkiej o ile nie strzelam w kierowce do czego przesłanek tu nie bardzo było, a jakby były to i tak zj🤬y wymiar sprawiedliwości zrobiłby ze mnie bandytę 🤣

Dzieciaki niewyszkolone z użycia siły fizycznej i technik obezwładniania. Kiedyś Policja potrafiła wyciągnąć z samochodu tak, że nie miałeś już siły stać i nie miałeś żadnego śladu. Dziś to bezradne dzieciaki.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach Wczoraj 17:20 3
3mortis napisał/a:

Tutaj zawinili moze nie tyle policjanci ktorzy pewnie takie akcje maja w procedurach, co bardziej system prawny i usilne zwalanie winy na policje.
Poniekad sami sobie zreszta na taka "reputacje" pracuja od lat bedac milicja na uslugach partii, przeżartą korupcja i kolesiostwem, od awansu za wysadzanie komisariatu po puszczanie bogatych "sebkow" i zwalanie winy na dziewczynke na pasach w rzeszowie
Bo potem policjant boi sie zrobic cokolwiek, strzeli w kierowce to potem pozwy bo niewinnego czlowieka postrzelil, zablokuje autem to potem beda go ciagac bo uszkodzil sprzet, zaryzykuje i cos sie mu stanie to przej🤬e a kredyt trzeba splacac... koniec koncow policjanci wola nic nie robic a bandyci doskonale o tym wiedza
w usa uczyli ze jak zbyt agresywnie portfel wyciagniesz to dostajesz kulke i dziwnym trafem nikt normalny nie kozaczyl przy policjantach

Ale sukę i tak rozj🤬i, mistrzu. Już ich tak nie broń.
Zgłoś
Don_cziczi Wczoraj 17:31 2
Rozmawiałem z przełożonym tychże policmajstrów, który stwierdził , że sukcesem jest sam fakt iż się nie zesrali w gacie i potrafili wybić szybę.
Zgłoś
radzyniak Wczoraj 17:34 5
evilmatt napisał/a:

Mądrego to i miło poczytać. Jak Tacy k🤬a mądrzy jesteście to jest nabór do policji- przyjąć się i strzelać do typa, który z kiepem w ryju cofa a w środku jest baba i dziecko. Internetowi znawcy. Brakuje tylko znawcy, który by mieczem samurajskim otworzył Toyotę jak puszkę sardynek i typa wytargał przez dach, k🤬a bajkopisarze. A potem płacz bo za dupę prokurator wziął i stawia zarzuty a zaopatrzenie zaciera ręce bo znalazło frajera któremu z prywatnego ubezpieczenia (jeśli je wykupił) ściągnie przynajmniej te 30 tys. Przyjmować się i uczyć starych i młodych jak się załatwia takie proste sytuacje.

[ Dodano 2025-06-06, 17:51 ]
Tak powinno wyglądać zatrzymanie wg internetowych specjalistów. A przynajmniej tak by sami zrobili.

Zgłoś
Wieko80 Wczoraj 18:14
Spod tej biedry to im tak sp🤬olił, że nawet szyberdach zdążył po drodze profesjonalnie zamontować??
Zgłoś
darek1234 Wczoraj 18:38
Wieko80 napisał/a:

Spod tej biedry to im tak sp🤬olił, że nawet szyberdach zdążył po drodze profesjonalnie zamontować??

Widać szyberdach pod Biedrą
Zgłoś
karamba1 Wczoraj 19:19
Jedyne co mi przychodzi na myśl oprócz odj🤬ia gościa, to wp🤬lić się przez szybę w drzwiach do środka i duszenie\obezwładnienie gościa.
Zgłoś
MysteryMan Wczoraj 19:24
Smokw napisał/a:

nie odbił się tylko przeleciał pod samochodem, rykoszetował od kostki brukowej i trafił policjanta po drugiej strony auta.

Nom to miałem na myśli albo nawet że przebił oponę odbił się (rykoszetował) od kostki i trafił policjanta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie