Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Typ sp🤬ala autem spod Biedronki, gdzie 10 policjantów nie potrafi go zatrzymać.
Strzelają w opony — pocisk się odbija i... rani czterech funkcjonariuszy.
Gość kończy w rzece.
To nie film. To polska policja w akcji.

Treść powyższa przeklejona z x

[ Dodano 2025-06-06, 14:13 ]

Gdyby się ktoś zastanawiał jak się zakończyła akcja ze Śląska to
chyba akcja zakończona powodzeniem.
Jesteśmy w dobrych rękach

tu by się przydał tatuś od syna w bmw (co rozj🤬 5 aut) szybciej by zrobił z nim porządek od policji i to bez broni jeszcze.
Zmieniono 4 razy Zgłoś
MysteryMan Wczoraj 14:13
Dobrze że jak się odbił to ten policjant w morde nie dostał to by dopiero było komiczne.
Zgłoś
hunterouno Wczoraj 14:14 9
W U S and A by go już dawno położyli spać
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 14:15 1
Komedia...😂
Zgłoś
MysteryMan Wczoraj 14:17 16
Może nie ta broń i kaliber ale żeby pokazać że pociski nawet od wody mogą się odbić.

Zgłoś
Payan Wczoraj 14:46 1
A więc czterech policmajstrów rannych, przypadkiem. 🤣
Zgłoś
drjosefmengele Wczoraj 14:58 15
Payan napisał/a:

A więc czterech policmajstrów rannych, przypadkiem. 🤣

jakby nie liczyć
pierwszy - rykoszet
drugi - nawdychał się gazu pieprzowego
trzeci - skaleczył się od wybicia szyby
czwartemu - naderwał struny głosowe od darcia ryja "Stój Policja"
no jak by nie liczyć
4 jak w mordę strzelił
Zgłoś
bartg21 Wczoraj 15:25 5
Poziom tych funkcjonariuszy to max straż miejska choć i może taka funkcja by ich przerosła xD
Wstyd oglądać zaradność policji
Zgłoś
JebacPis100procent Wczoraj 15:25
Oddziały Specjalnej Troski

[ Dodano: 2025-06-06, 15:27 ]
MysteryMan napisał/a:

Może nie ta broń i kaliber ale żeby pokazać że pociski nawet od wody mogą się odbić.

A to nie są przypadkiem pociski smugowe?
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach Wczoraj 15:29 3
Okrzyki ssać policja nie pomogły i jak zwykle sukcesem tych niedojd jest to, że sprawca sam zakończył pościg w rzece.
Zgłoś
Jacson Wczoraj 15:36 4
Jeżeli tam mają odzyskiwać skradzione mienie to ja psom podziękuję. Dupy se wąchajcie
Zgłoś
zxc1234 Wczoraj 15:37 1
@JebacPis100procent: no masz w opisie filmu ze tracers, czyli smugowe
dzieki temu widac gdzie pocisk leci
Zgłoś
evilmatt Wczoraj 15:54 26
K🤬a jacy eksperci się wysrali w komentarzach. Jeden by kierowcę wyjął gołymi łapami przez rozbitą szybę kiedy auto by było w ruchu, drugi by go od razu odj🤬 z broni żeby nie uciekał itd. itp. A według mnie to funkcjonariusze popełnili jeden zasadniczy błąd, którego konsekwencje były później. Nie pomyśleli lub bali się o pojazdy służbowe (szukanie przez przełożonych winnego żeby było z czego fure naprawić, bo firma nie ma hajsu i połowa floty stoi niesprawna) żeby go porządnie zablokować. Mieli by go zablokowanego, to gdy stał prostopadle do ściany z wybitymi szybami i zgazowanym ryjem, to kwestią krótszej lub dłuższej chwili było by wyjęcie go z auta. Nie zablokowali, to miał miejsce na nabranie impetu i przebijanie się. Kiedy zaczął się przebijać, to włączyło się durne strzelanie w opony i rykoszety, a zdeterminowany typ i tak się przebił uszkadzając pojazdy. Mnie osobiście musiało by mocno poj🤬 żebym wpadł na pomysł próbować unieruchomić pojazd przy pomocy broni krótkiej o ile nie strzelam w kierowce do czego przesłanek tu nie bardzo było, a jakby były to i tak zj🤬y wymiar sprawiedliwości zrobiłby ze mnie bandytę 🤣

podpis użytkownika

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
Alternatyw Wczoraj 16:02 1
W jakim.mieście i z kiedy ta akcja?
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach Wczoraj 16:10 5
evilmatt napisał/a:

K🤬a jacy eksperci się wysrali w komentarzach. Jeden by kierowcę wyjął gołymi łapami przez rozbitą szybę kiedy auto by było w ruchu, drugi by go od razu odj🤬 z broni żeby nie uciekał itd. itp. A według mnie to funkcjonariusze popełnili jeden zasadniczy błąd, którego konsekwencje były później. Nie pomyśleli lub bali się o pojazdy służbowe (szukanie przez przełożonych winnego żeby było z czego fure naprawić, bo firma nie ma hajsu i połowa floty stoi niesprawna) żeby go porządnie zablokować. Mieli by go zablokowanego, to gdy stał prostopadle do ściany z wybitymi szybami i zgazowanym ryjem, to kwestią krótszej lub dłuższej chwili było by wyjęcie go z auta. Nie zablokowali, to miał miejsce na nabranie impetu i przebijanie się. Kiedy zaczął się przebijać, to włączyło się durne strzelanie w opony i rykoszety, a zdeterminowany typ i tak się przebił uszkadzając pojazdy. Mnie osobiście musiało by mocno poj🤬 żebym wpadł na pomysł próbować unieruchomić pojazd przy pomocy broni krótkiej o ile nie strzelam w kierowce do czego przesłanek tu nie bardzo było, a jakby były to i tak zj🤬y wymiar sprawiedliwości zrobiłby ze mnie bandytę 🤣

No strasznie się zesrałeś. Próbowali gazować i sami się kretyni zgazowali, "ekspercie".
Szyby wyj🤬i, a nie miał jak za bardzo się rozpędzić, to otwierasz drzwi i tyle. Ściana biedronki i tak rozj🤬a, to bardziej jej nie uszkodzi i daleko nie pojedzie.
C🤬j głupi chyba nawet pasów nie zapiął, to mogli go przez okno wyciągnąć na upartego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie