Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
byczkos2 2025-06-06, 19:47 2
Dobrze że nie było tam instryburatora
Zgłoś
Mokrymaks69 2025-06-06, 19:52
jqkie pajace
Zgłoś
Websterthe1 2025-06-06, 20:16 3
Gdzie on celował?

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
Wyjcio 2025-06-06, 20:25 1
ramonawielun napisał/a:

Stój bo strzelam - obiecanki cacanki

A ja się nie dziwię, nie ma za bardzo jak próbować go postrzelić, przez okno gdzie gościu jest w pozycji siedzącej, gdzie ma celować tak, żeby go nie zabić?
Odj🤬by chwasta, a poszedłby siedzieć w naszym kartonowym kraju, to nie USA, gdzie c🤬jek z Lexusa zarobiłby kilka kulek i nie byłoby problemu.
To że nasza policja nie wie jak działać w takiej sytuacji świadczy tylko o tym, że u nas w kraju jest względnie spokojnie i nie ma u nas takich "akcji" na co dzień.
W USA taka sytuacja to chleb powszedni więc wiadomo, że policja ma wyrobione schematy i doświadczenie plus do tego jest bardziej chroniona prawem.
Ja w sumie z dwojga złego wolę nasze podwórko, czyli mało takich ekscesów i policja, która nie może strzelać w każdej sytuacji jak w USA, na ten moment tego nie potrzebujemy.
Z resztą w tym momencie dawanie naszej policji jakiejś większej swobody w działaniu to zły pomysł, bo odbije się to na zwykłych obywatelach.
Zgłoś
DonKutassinio 2025-06-06, 20:47 1
Nie, no urwa to się nie dzieje naprawdę
Poza policją i rodzinami tych geniuszy reszta Polaków powinna być od dziś zwolniona z płacenia podatków na tą "służbę"
Po 30 latach w mundurze nie wiem jak to k🤬a nazwać, naj🤬bym tym sk🤬ionym pedałom jakby mi ktoś za paliwo zwrócił (ok. 500km w jedną stronę, mój vw pali 10,2/100km)

podpis użytkownika

Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
trawa 2025-06-06, 20:53
krosu napisał/a:

Nie chcę sie wymadrzac ale czy nie wystarczyło zadkac wydechu czymś np szmata przecież by zgasł i po problemie

Nie zgasł by. Nie jest tak łatwo zdławić odpalony silnik,a o dieslu możesz całkowicie zapomnieć.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-06, 21:25 1
krosu napisał/a:

Nie chcę sie wymadrzac ale czy nie wystarczyło zadkac wydechu czymś np szmata przecież by zgasł i po problemie

Kartoflem z promocji Biedronki

[ Dodano 2025-06-06, 21:26 ]
Wyjcio napisał/a:

A ja się nie dziwię, nie ma za bardzo jak próbować go postrzelić, przez okno gdzie gościu jest w pozycji siedzącej, gdzie ma celować tak, żeby go nie zabić?
Odj🤬by chwasta, a poszedłby siedzieć w naszym kartonowym kraju, to nie USA, gdzie c🤬jek z Lexusa zarobiłby kilka kulek i nie byłoby problemu.
To że nasza policja nie wie jak działać w takiej sytuacji świadczy tylko o tym, że u nas w kraju jest względnie spokojnie i nie ma u nas takich "akcji" na co dzień.
W USA taka sytuacja to chleb powszedni więc wiadomo, że policja ma wyrobione schematy i doświadczenie plus do tego jest bardziej chroniona prawem.
Ja w sumie z dwojga złego wolę nasze podwórko, czyli mało takich ekscesów i policja, która nie może strzelać w każdej sytuacji jak w USA, na ten moment tego nie potrzebujemy.
Z resztą w tym momencie dawanie naszej policji jakiejś większej swobody w działaniu to zły pomysł, bo odbije się to na zwykłych obywatelach.

A co? Siedział i nogi schował sobie w bagażniku?

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
olek199609 2025-06-06, 22:15
@MysteryMan: eee nie do końca. Kiedyś w Kościelisku był headshoot 😉
Zgłoś
Adamsadistic 2025-06-06, 22:24 1
Najlepszy był ten bez munduru co szybe pałą zbił
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-06-07, 0:12
i wyjaśnione...

Zgłoś
Orri87 2025-06-07, 0:17
00:21 brawurową szarża policjanta po cywilnemu - uderzając pałką w tylną szybe prawie prawie złapał złodzieja
Zgłoś
Insaner 2025-06-07, 0:21 1
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

K🤬a jak to się ciężko ogląda. Co za przygłupy. Mogli już w niego suką wjechać, bo i tak bok rozj🤬i, to by nie uciekł. Macie darmowy scenariusz na film komediowy.

Przecież ci policjanci są obsrani jak nie wiem, bo gdyby go postrzelili to sami pójdą siedzieć.
To jakieś wyp🤬dowo, a nie duże miasto. Jedyne co oni tam pewnie mają do roboty to obsługa zgłoszeń o kradzieży szpadla z szopy, albo bójki na wiejskich dyskotekach. Bardziej mnie zastanawia czym był naćpany ten kierowca. Mimo wszystko zlali go gazem pieprzowym, jeśli dobrze widać to rażą go paralizatorem przez kilkadziesiąt sekund, a on mimo wszystko obija ten samochód dalej.

Tak w ogóle to on podobno uciekł z tej "pułapki" i kawałek dalej wjechał do strumienia czy jakiejś małej rzeki i dopiero tam go z trudem złapali... koszmar. Pretensje trzeba mieć do przełożonych tych ludzi, przecież to kompletny brak wyszkolenia i brak predyspozycji psychicznych do pracy. Tylko jakby faktycznie robiono testy psychologiczne to braki kadrowe w policji z "dużych" urosłyby do "ogromnych", więc biorą wszystkich chętnych...
Zgłoś
pepepe 2025-06-07, 0:24
Gruby najlepszy
Zgłoś
Pyszuki 2025-06-07, 0:27
ramonawielun napisał/a:

Stój bo strzelam - obiecanki cacanki

Coz szkodzi obiecac xDDD sorki, ze politycznie, ale no pasuje
Zgłoś
Jim_Carrey 2025-06-07, 1:33
Tata też ogar w c🤬j xxdddxddddddd
Zgłoś