JoSeed napisał/a:
Ja prdlę... tragikomedia jakaś...
Nie jest tak źle,jak może się wydawać. Po pierwsze tylko jednego psa ustrzelili,a po drugie w statystykach rośnie - w tym samym czasie zatrzymano w całej Polsce 17 staruszek handlujących czosnkiem i ogórkami.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
Tu sie k🤬a nie ma z czego śmiać. Policjant postrzeli takiego gościa, to zamiast mu medal dać, będą go latami po sądach ciągać. Tu nie USA.
Pewnie jeszcze sąd nakaże przeprosić jegomościa za zakłucanie miru! P🤬dy nie policjanci! Do urzędu pracy dyscyplinarnie!
banda debili k🤬a... on zasługuje na miano złodzieja jak te kundle na miano policjanta

K🤬a jak to się ciężko ogląda. Co za przygłupy. Mogli już w niego suką wjechać, bo i tak bok rozj🤬i, to by nie uciekł. Macie darmowy scenariusz na film komediowy.
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
K🤬a jak to się ciężko ogląda. Co za przygłupy. Mogli już w niego suką wjechać, bo i tak bok rozj🤬i, to by nie uciekł. Macie darmowy scenariusz na film komediowy.
@twojstarywsamychgaciach: c🤬ja, jeszcze musieliby płacić za naprawę tej suki.
saves napisał/a:
Policjant postrzeli takiego gościa, to zamiast mu medal dać, będą go latami po sądach ciągać. Tu nie USA.
Na całe szczęście nie USA.
saves napisał/a:
Tu sie k🤬a nie ma z czego śmiać. Policjant postrzeli takiego gościa, to zamiast mu medal dać, będą go latami po sądach ciągać. Tu nie USA.
Jest się z czego śmiać. Te patałachy j🤬e nie poszli do milicji na siłę. Taką profesję sami wybrali. I w sytuacji kryzysowej się nie sprawdzili. Natomiast z doświadczenia życiowego ci powiem,że gdyby sprawa dotyczyła przejścia przez jezdnię poza pasami lub innej z dupy pierdoły to by cię w 4 obskoczyli z tymi swoimi kajecikami i dokonywali by interwencji. Polska policja w 90% nadaje się tylko do "suszenia" z krzaków na kierowców. Nie mam do nich za grosz szacunku.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
ja p🤬le za kilka lat gdy przyjadą do nas cz🤬chy to ich wszystkich zajebią ale kundle
Sayoko napisał/a:
"Tatą to ja odjeżdżam tym autem" no k🤬a LOL
jedno auto mu zaj🤬i (LEXA) a drugie ma zostawić zeby mu rozj🤬i?
tam powinno stać auto policyjne a nie właściciela