Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed Wczoraj 15:37 23
Ja prdlę... tragikomedia jakaś...
Zgłoś
BigLebovsky Wczoraj 15:40 42
JoSeed napisał/a:

Ja prdlę... tragikomedia jakaś...

Nie jest tak źle,jak może się wydawać. Po pierwsze tylko jednego psa ustrzelili,a po drugie w statystykach rośnie - w tym samym czasie zatrzymano w całej Polsce 17 staruszek handlujących czosnkiem i ogórkami.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Sayoko Wczoraj 15:40 13
"Tatą to ja odjeżdżam tym autem" no k🤬a LOL
Zgłoś
saves Wczoraj 16:06 29
Tu sie k🤬a nie ma z czego śmiać. Policjant postrzeli takiego gościa, to zamiast mu medal dać, będą go latami po sądach ciągać. Tu nie USA.
Zgłoś
Jarek_Wielki Wczoraj 16:07 3
Pewnie jeszcze sąd nakaże przeprosić jegomościa za zakłucanie miru! P🤬dy nie policjanci! Do urzędu pracy dyscyplinarnie!
Zgłoś
~REsadER Wczoraj 16:13 7
banda debili k🤬a... on zasługuje na miano złodzieja jak te kundle na miano policjanta
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach Wczoraj 16:17 12
K🤬a jak to się ciężko ogląda. Co za przygłupy. Mogli już w niego suką wjechać, bo i tak bok rozj🤬i, to by nie uciekł. Macie darmowy scenariusz na film komediowy.
Zgłoś
Apple666 Wczoraj 16:39 2
Dalej kisne 🤣 No dajcie Wincyj tego zacny komediodramat 🤣
Zgłoś
STAN33 Wczoraj 17:15 4
Jeszcze trzecia część musi być
Zgłoś
Lechu1 Wczoraj 17:28 2
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

K🤬a jak to się ciężko ogląda. Co za przygłupy. Mogli już w niego suką wjechać, bo i tak bok rozj🤬i, to by nie uciekł. Macie darmowy scenariusz na film komediowy.

@twojstarywsamychgaciach: c🤬ja, jeszcze musieliby płacić za naprawę tej suki.
Zgłoś
PsikutaBezS Wczoraj 17:35 1
saves napisał/a:

Policjant postrzeli takiego gościa, to zamiast mu medal dać, będą go latami po sądach ciągać. Tu nie USA.

Na całe szczęście nie USA.
Zgłoś
BigLebovsky Wczoraj 17:37 27
saves napisał/a:

Tu sie k🤬a nie ma z czego śmiać. Policjant postrzeli takiego gościa, to zamiast mu medal dać, będą go latami po sądach ciągać. Tu nie USA.

Jest się z czego śmiać. Te patałachy j🤬e nie poszli do milicji na siłę. Taką profesję sami wybrali. I w sytuacji kryzysowej się nie sprawdzili. Natomiast z doświadczenia życiowego ci powiem,że gdyby sprawa dotyczyła przejścia przez jezdnię poza pasami lub innej z dupy pierdoły to by cię w 4 obskoczyli z tymi swoimi kajecikami i dokonywali by interwencji. Polska policja w 90% nadaje się tylko do "suszenia" z krzaków na kierowców. Nie mam do nich za grosz szacunku.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
KartonowyTutek Wczoraj 17:40 11
ja p🤬le za kilka lat gdy przyjadą do nas cz🤬chy to ich wszystkich zajebią ale kundle
Zgłoś
drjosefmengele Wczoraj 17:44 2
Sayoko napisał/a:

"Tatą to ja odjeżdżam tym autem" no k🤬a LOL

jedno auto mu zaj🤬i (LEXA) a drugie ma zostawić zeby mu rozj🤬i?
tam powinno stać auto policyjne a nie właściciela
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie