Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Stój bo strzelam!
ElDiablo • 2025-06-06, 9:38
Czyli polska policja w akcji

Na parkingu przy markecie w Bolkowie (woj. dolnośląskie) policjanci interweniowali w sprawie kradzionego auta. Gdy kierowca próbował uciekać, funkcjonariusze użyli broni. Jeden z nich został ranny w łydkę.
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Takafura 2025-06-06, 14:15 1
Dostojny napisał/a:

01:11 "stój bo szczelo!"
Do tej "jebnij mu po nogach k🤬a", zastosowali się fachowo

Gdyby opróżnił magazynek to po drugiej stronie auta mogło kilka osób zginąć...
Czy oni w Szczytnie nie powinni przerabiać na podstawowym szkoleniu zatrzymania auta w takiej sytuacji ?
Zgłoś
AleksanderKuszeta 2025-06-06, 14:33
Ale patałachy, zupełnie jak prezydent elekt 😂
Zgłoś
Vegeta13 2025-06-06, 14:49
Mój kraj taki piękny <3
Zgłoś
Garbaty77 2025-06-06, 14:50
Uważaj na istrybutor. Dobrze że to nie był monstertrack, bo na nie groźnej ranie nogi by się nie skończyło.
Zgłoś
jajkob 2025-06-06, 15:00
Ja p🤬le do swojego strzela. A tamten tańczy makarene żeby rykoszetem nie dostać. Widać że biorą teraz do policji kogo popadnie.
Zgłoś
heszkewmeszke 2025-06-06, 15:01
Dajcie ciąg dalszy !
Zgłoś
Kidl3r 2025-06-06, 15:03 5

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
Wacławww 2025-06-06, 15:05 3

Zgłoś
ShepardR34 2025-06-06, 15:10
Nikt na szkołach policji nie uczy strzelania w oponę, bo dziś przy niskim bieżniku to jest często rykoszet, do tego bierze się do psiarni melepety, ale przepisy jebią też te melepety. 99% funkcjonariuszy w Polsce w podczas służby nie wyciąga nawet broni, i taki przypadek to szok dla policjanta.
Zgłoś
Corvax 2025-06-06, 15:12
Zatrzymali go wreszcie, czy do teraz tam stoją i patrzą jak jeździ to w tył to w przód?
Zgłoś
fdfafasdasfafdaf 2025-06-06, 15:13
a co mieli zrobic?
nie wiadomo czy nie syn wojta czy innego burmistrza
typa uniewinnia a ich wyp🤬ola z roboty a Wy chcecie zeby do goscia strzelali

podpis użytkownika

pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamie
w sumie jak wrzucasz nie chore to tez
Zgłoś
Mgmacius 2025-06-06, 15:13 3
Mam to szczęście (?) pamiętać długie pały i ZOMO. Jak te sk🤬ysyny szły do akcji, jak oni w te tarcze nap🤬lali, jak okrążali, gaz, armatki. Wszystko mieli. Ale ZOMO było źle bo styropianowi wjebywali ciężko. Więc się ZOMO zlikwidowało, instruktorów i generałów wyj🤬o, dało dożywotniego bana a zatrudniło się p🤬dy, ale przynajmniej poprawne politycznie. Od ponad 30 lat Polska policja to jakiś smutny żart. Nigdy nie grzeszyli nadmierną inteligencją, ale przynajmniej za komuny byli skuteczni. Jak nam długie pały w 87 do szkoły wjechały, to sp🤬alalismy ile sił w nogach. Każdy wiedział że jak go dopadną, to będzie wjeb ciężki. Jeśli masz szczęście. Bo wszyscy już wtedy wiedzieliśmy co z Przemykiem zrobili. I tak do 90-91 policja czy milicja to był strach. A potem już tylko pośmiewisko… nie, nie chce tamtych czasów. I c🤬j wielki w dupy wszystkim komuchom świata. Ale to trzeba było zostawić. Może kagańce nałożyć, ale napewno nie niszczyć.
Zgłoś
Atlasss 2025-06-06, 15:15 5
Zgłoś
Rzehooj 2025-06-06, 15:17 2
Zgłoś
Ruf 2025-06-06, 15:22 2
czytam wasze komentarze i dochodzę do wniosku, że cokolwiek psy by nie zrobili było by źle. Pytanie co powinni zrobić puścić pana w lexusie żeby się nie stresować czy zaj🤬 mu kulkę w łeb.? czy może jakieś rozwiązania pośrednie ? W komentarzach sami eksperci więc się wypowiedzcie bo ni mam pojęcia co ja bym zrobił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie