Mam takiego Lexusa i gdyby nie system bezpieczeństwa niepozwalający uderzyć tyłem w inny samochód to już by dawno staranował ten radiowóz i uciekł. Mógł to wyłączyć w ustawieniach 😛
ziemniu napisał/a:
Mam takiego Lexusa i gdyby nie system bezpieczeństwa niepozwalający uderzyć tyłem w inny samochód to już by dawno staranował ten radiowóz i uciekł. Mógł to wyłączyć w ustawieniach 😛
Tak tak przez biedronkę by przejechał i może przy okazji zakupy zrobił
przecież jak by strzelił to poszedł by siedzieć za morderstwo XD czy wy serio o tym nie wiecie ? to są własne są Pełowskie w sumie jak były Pisowskie to by skonczyło się tak samo.
Wytłumaczenie jest tylko jedno dla tych policjantów. Procedury po użyciu broni na służbie w Polsce są od zawsze raportowo problematyczne dla policjanta. Z wydarzenia pisze się 3 strony raportu, a z uzadadnienia użycia broni i zranienia napastnika 10 stron raportu, plus przesłuchania policjanta i rozmowa z psychologiem. Widzicie dlaczego złodziej nie dostał strzał w ręce, w ramię. W nogi raczej nie z racji życiowych tętnic.
Weźcie pod uwagę że w aucie było dziecko
kenoko napisał/a:
Ale on im uciekł spod tej biedronki, sam się zatrzymał
A szyberdach też zdążył po drodze między biedrą a rzeką profesjonalnie zamontować...??🤣
Stary grubasek dyryguje akcją