Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Strajk na nutę Despacito
konto usunięte • 2019-04-12, 9:04
Ja naprawdę nie wiem, jak to skomentować... Pewnie pojawi się na Les Debiles albo gdzieś, o ile tego typu portale nie zostaną zamknięte. Paralelum polelum, rzeczywistość dogoniła sadistic...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mordor86 2019-04-12, 14:08
Zwolnić kilka dla przykładu. Mogą iść na normalny etat na 168h miesięcznie. Ile mają na godzinę ? A to że są lenie i chcą jak najmniej godzin pracować ale zarabiać jak inni w fabrykach na produkcji za ciężką pracę ? W głowach się im poprzestawialo. Kto ma tyle wolnego co oni ? Nikt ich siła nie trzyma w zawodzie ,mogą się przebranżowić ,ostatnio to podobno modne się stało .
Zgłoś
polakwrocek 2019-04-12, 14:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-12, 14:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rabisz 2019-04-12, 14:35
Zgłoś
dzikidzik1 2019-04-12, 14:44
Jak ktoś chciałby potrollować i nabić głosy na "nie mam zdania"
Kod:

curl -i -H "User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0" -H "Accept: */*" -H "Accept-Language: pl,en-US;q=0.7,en;q=0.3" -H "Accept-Encoding: gzip, deflate, br" -H "Referer: https://wiadomosci.radiozet.pl/" -H "content-type: application/json" -H "origin: https://wiadomosci.radiozet.pl" -H "Content-Length: 35" -H "DNT: 1" -H "Connection: keep-alive" --data "{\"vote\":\"5cb033165cf62c60ee15d46d\"}" https://pool.eurozet.pl/api/poll/vote
Zgłoś
avic 2019-04-12, 14:55 12
Zgłoś
Rejti 2019-04-12, 15:23 2
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-12, 15:23
lebry niech do rooboty sie wezmom
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-12, 15:48 1
Nie tylko śpiewem walcza nauczyciele z dyktatura PiS, ale też i szopką. Jeden z nauczycieli przebrał sie za krowę i muczał

twitter.com/waldemarkowal/status/1116464705982406657

Można powiedzieć że odpał na całego.
Zgłoś
cezar910426 2019-04-12, 16:44 1
Zgłoś
wujawlade 2019-04-12, 17:10 2
Jak patrze w ich twarze to nie grzeszą inteligencją. Prawda taka że mało nauczycieli z powołania.
Zgłoś
pve11 2019-04-12, 18:05 4
Zgłoś
raffal81 2019-04-12, 18:17 1
Ja dzisiaj jadę do pewnej szkoły, bo zamówienie zrobili, wchodzę przez pierwsze drzwi, chwytam za klamkę zamknięte, spoglądam przez szybę, siedzą te frędzle, stoły połączone razem, na nich ciasta torty napoje czego tam nie było. Pukam przez szybę to z łaską jedna przyszła otworzyła, wróciła do stołu i jak przekupki, smięszki choelra jasna, do roboty!!! nieroby!
Zgłoś
SirPEWLOK 2019-04-12, 18:43
Zgłoś
avic 2019-04-12, 19:00 2
SirPEWLOK napisał/a:

Czemu piszesz kłamstwa że ludzie charytatywnie poszli do szkoły na egzaminy? Rząd płacił 450 zł dla każdej osoby która pojawiła się na egzaminie i nie trzeba było mieć wykształcenia pedagogicznego.

Jesteś pewien, czy rozsiewasz niesprawdzone informacje, że płacili po 450 zł każdemu obecnemu? Pokaż choć jedno źródło, że każdy nie-nauczyciel obecny przy egzaminach, w każdej szkole w Polsce dostawał 450 zł. Jeśli pokażesz - przeproszę. Jeśli nie uważam, że mam pełne prawo nazwać Cię idiotą i lemingiem. Ale dam Ci małą podpowiedź - nie ma jednolitej stawki 450 zł za zastępowanie tych szantażystów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem