dobra reklama to podstawa

podpis użytkownika
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani
ale faktem jest ze jak koles dostal jakas breje (jak napisal) to czemu od razu im nie zwrocil uwagi tylko czekal nie wiadomo ile az bedzie mogl sie wyzalic na fb.

hehe nie każdy klient jest ważny, to akurat jak ja przyjdę to powiedzą '' oo tego akurat mamy w dupie, daj mu niedogotowane pierogi'' Banda c🤬ja i tyle.
@up, a co - jakiś obowiązek ma? olał sprawe, ale potem jak zobaczył reklamę jeszcze z tak postawionym pytaniem to odpowiedział - po to są komentarze na fejsie.
a co - jakiś obowiązek ma? - nie ma, ale skoro czekal tak dlugo z bolem dupy to cos mi tu nie gra, albo sciemnia albo jakas ciota.
P🤬licie ,że głowa mała. Jakby zadzwonił i powiedział ,że dostał zimne gówno to przy kolejnej dostawie dostałby 'z dodatkiem od szefa kuchni'.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
P🤬licie ,że głowa mała. Jakby zadzwonił i powiedział ,że dostał zimne gówno to przy kolejnej dostawie dostałby 'z dodatkiem od szefa kuchni'.
Ale przynajmniej ciepłe;p

"Śmiech na sali" - wystarczy, że nie byłoby tej uwagi co do komentarza i wszystko byłoby w porządku. Ale nie, ktoś musiał sobie ulżyć i udzielił odpowiedzi w stylu "czasem nam nie wyjdzie, ale za to ty jesteś c🤬jem".