👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"dobrze, słuchaj... jeżeli bedzie jakies zgloszenie telefoniczne i bede musial przyjechac tutaj jeszcze raz w zwiazku z tym ze ty sie bujasz na drzewie czy cos w tym rodzaju bedziesz mial problem wtedy"

Ezoteryk napisał/a:
Polak Polakowi wilkiem .
a Kiwi Kiwi Kiwi.
Wiedziałem, że ktoś się przyjebie do sceny z policjantem
Po tym co widać na filmiku można wywnioskować, że przyjechali, bo jakiś pojeb zadzwonił, że "jakieś gówniarze bujają się na drzewie". Koleś załatwił sprawę pouczeniem, ale notatkę musiał sporządzić z wezwania, bo takie przepisy. Ale uczciwie ich ostrzegł, że jeśli dostanie jeszcze jedno wezwanie w to samo miejsce, to drugiego pouczenia nie będzie mógł dać.
A montaż naprawdę spoko

A montaż naprawdę spoko

Miasto sie ku*wa rozsypuje.. to chcą parkour wykorzystac do wyciagniecia nowych fundow z unii, ) z kieszeni chlopakow
zajebsity pomysl
gratulacje
Ja pierd*le ale zacofanie

zajebsity pomysl
gratulacje

Ja pierd*le ale zacofanie
@up
Jak nie może dać drugiego pouczenia? Za co ma im niby dać mandat, za że skaczą przez poręcz albo wskakują na drzewo? Rozumiem, że bawiące się dzieci i skaczące po murkach, czy drzewach powinny trafić do poprawczaka? Ten niebieski to jakiś służbista, któremu kanapki zabierali w szkole, spięty jak bawole jaja a interweniuje w sprawie skaczących po drzewie kolesi pfff hehe
Jak nie może dać drugiego pouczenia? Za co ma im niby dać mandat, za że skaczą przez poręcz albo wskakują na drzewo? Rozumiem, że bawiące się dzieci i skaczące po murkach, czy drzewach powinny trafić do poprawczaka? Ten niebieski to jakiś służbista, któremu kanapki zabierali w szkole, spięty jak bawole jaja a interweniuje w sprawie skaczących po drzewie kolesi pfff hehe
Ale przez tą rozwalony chodnik w 1:10 ktoś mógł sobie złamać niechcący nogę, więc dobrze, że "rozwalił" i tak już zniszczoną kostkę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie