Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:01
konto usunięte 2013-02-26, 9:27
Ja leżałem w 2003 i jedzenie było zajebiste. I takie porcje, że żal było do domu wracać!
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-26, 9:32 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-26, 9:38 4
Szeryfian napisał/a:

Kiedyś byłem w szpitalu, to na kanapce znalazłem równo obcięty paznokieć ( serio )

To jeszcze spoko. Pomyśl, że mogłeś znaleźć nieobcięty paznokieć...
Zgłoś
Metylator 2013-02-26, 9:58 20
W więzieniu nie dają takich placków, bo można by nimi kraty przepiłować
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-26, 10:05
archiwalny odcinek adbustera
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-26, 10:05 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MrPink 2013-02-26, 10:08 16
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-26, 10:15
Jestem ekspertem (serio)

Sytuacja taka jest również w stołówkach szkolnych, przedszkolnych itp Jest to spowodowane wadliwym prawem oraz kiepskim zarządzaniem szpitali (prosze mi wierzyć - dobry dyrektor nie dopuści do spadku opinii o szpitalu bo jedzenie niestrawne), ustawa prawo zamóień publicznych przewiduej jedno kryterium wyboru (cenę) każde inne wymogi na etapie przetargu bardzo cieżko określić i wyegzekwować na etapie realizacji (określa się np. temperaturę, ilość kalorii itp) ale co mozna dostać przez cały dzień za 5,5 zł.

Skutek - do jedzenia ścierwo, na bruku wszystkie pracownice które robiły kotleciki na szpitalnej stołówce (catermed zrobi hurtem za pomocą 3 osób koryto dla 1000000000 pensjonariuiszy - pozostaje kwestia dowozu) Outsourcing nie jest najlepszym wyjściem.
Zgłoś
Cyrk 2013-02-26, 10:42 25
Co by zrobili więźniowie? Ciężko stwierdzić, bo więźniowie jadają tak:
Zgłoś
ddss 2013-02-26, 11:02 7
Więzień zrobił by z tego spalonego racuszka broń sieczną i zabił tym racuszkiem strażnika przy najbliższej okazji
szepcząc do uha byyło pyszne
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-26, 11:15
a jednak niektórym nie jest dane zjeść nawet takiego obiadu..
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-26, 11:44
To by było śmieszne, gdyby nie było żałosne.
Zgłoś
Sussli 2013-02-26, 12:26
Ciekawe jak długo kitrał to w szafce
Zgłoś
cerastes 2013-02-26, 12:27 1
hehe scena z Kilerów 2-óch mi się przypomina
Jak Ryba z kilerem przychodzi do więzienia, aby naczelnik Mieczysław dał ochrone Jurkowi
Zgłoś
czaspogardy 2013-02-26, 12:54
Jeżeli chodzi o szpitale w Warszawie: w zakaźnym na woli byłem w 2010 roku i karmili o dziwo dobrze, może nie poziom restauracji ale np. pierś kurczaka przyprawiana czosnkiem jest i tak powyżej oczekiwań względem kuchni szpitalnej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem