Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Sztuczne oko
skin • 2013-01-27, 16:16
Mam w szkole nauczycielke od historii z jednym sztucznym okiem.
Pewnego dnia kazala nam rozwiązywać zadania na kartkach, kolega gdy zrobił zadania podszedl do niej i zapytal ''Czy moze Pani na to rzucic okiem?"

historia wlasna wiec ni chu*a nie bylo.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
buba100111 2013-01-27, 16:30 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-27, 16:49
A co na to nauczycielka?
Zgłoś
Damian198025 2013-01-27, 16:53 11
a ja miałem w szkole nauczyciela który nazywał się Bąk i ucznia o nazwisku Tuptak.Pewnego dnia nauczyciel wzywa go do odpowiedzi: może Tuptak tu przytupta? na co kolega odpowiada: może Tuptak tu przytupta ale i tak nic nie wybąka
Zgłoś
Darson666 2013-01-27, 16:54 25
Bardzo stara anegdotka, Otton III opowiedział ją Bolesławowi Chrobremu w roku 1000 na zjeździe gnieźnieńskim.
Zgłoś
bezimienny90 2013-01-27, 17:36 1
No, ja wam powiem, że moja nieformalna teściowa miała taki przypadek, że facet pracował z nią i kiedyś przy w.w. żarcie faktycznie wyciągnął szklane oko i nim "patrzył". Podobno był ubaw po pachy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-27, 22:49
Jak znasz kogoś kto nosi perukę i zobaczysz go w zimie na ulicy to się spytaj:

-Nie zimno ci tak bez czapki
Zgłoś
juki 2013-01-29, 0:45
Tak samo za czasow gimbazy mialem nauczyciela od informatyki o nazwisku Rólka. Gdy dawal jakies zadania i ktos nie znal odpowiedzi to wtedy padalo haslo "no to nas Pan wyrolowal"

He he he.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-29, 0:49
A jak już sprawdziła, to trzeba było podejść znowu i powiedzieć: O tu chyba pani coś przeoczyła
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-29, 0:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-29, 0:55 1
To teraz moja historia.

Sorka Kapusta do Orzechowskiego:
- Orzechowski... Znów jedyneczka.
- No jak Sorko! Przecież napisałem!
- Widać jakie nazwisko taki mózg...
Orzech po chwili:
- To ja się lepiej nie będę odzywał...

A co do dowcipu, to mój dziadek dziękuje, że mu przypomniałeś młodość.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-29, 1:25 3
Podobną historie miałem w technikum. Gość z warsztatów miał jedną rękę a rękaw przy kikucie wsadzony do kieszeni fartucha.
Na pierwszych zajęciach przedstawił się i napisał swoje nazwisko na tablicy a niezbyt rozgarnięty kumpel widząc jak gościu bazgroli jednocześnie nie zauważając "ubytku" odrzekł bystro:

-Ooo, widzę że pan też leworęczny
Zgłoś
b3mol 2013-01-29, 3:00
Zgłoś
rusofil 2013-01-29, 4:55
Aha, widzę, że Sadol oficjalnie zmienia się w stronę ze starymi jak świat opowiastkami gimbusów. Zajebiście. Tego mi trzeba, gdy codziennie wchodzę na tę stronę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-29, 5:57
Miałam nuczycielkę historii w LO ze strasznym zezem. Jedno oko na Maroko drugie na Kaukaz. W ogóle była gruba, nieatrakcyjna i wszystko hejtowała jeszcze zanim to było modne. Ale była dobrą nauczycielką. Na samym początku września zapowiedziała, żebyśmy nie próbowali ściągać na klasówkach gdyż nas złapie, bo i tak nie będziemy wiedzieli gdzie patrzy... Nauczyciele historii są tacy biedni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem