👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardziej niż te z🤬by na scenie niewiarygodni są ludzie, którzy to oglądają, widzą w tym sztukę i jeszcze ci swoją interpretację oraz przekaz autora przedstawią.
jak się spuszczam to tez robię takie Uuu uuu uu tylko bardziej męsko

Rozumiem metaforę: gdyby miały c🤬je to by sobie właśnie zwaliły.
Barnellini napisał/a:
Bardziej niż te z🤬by na scenie niewiarygodni są ludzie, którzy to oglądają, widzą w tym sztukę i jeszcze ci swoją interpretację oraz przekaz autora przedstawią.
Obejrzałem i obejrzałbym wiele razy jeszcze, a potem pokazał to swojej kobiecie i kochance. Ciekawe, która byłaby bliższa prawdy...
Ja wysiadam
cytując klasyka ,,ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia"- Franc Mauer

W Tajlandii dużo jest babek co sobie konia walą i to niebezpiecznie zbliża się do polski.
Jackub10000 napisał/a:
Ja wysiadam cytując klasyka ,,ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia"- Franc Mauer
Tak powiedział Piotr Skrzynecki pod koniec życia, gdy już nie wolno mu było pić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie