Znieczulenie na "NFZ".
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Wielkie mecyje...Sam tak sobie ramie szylem na koloniach zwykłą nicią i nic mi nie bylo.

rosyjska zasada - boli cię ząb? wbij sobie gwóźdź w stopę
ahahaha dawno się tak przy filmiku nie uśmiałem xD to zasługuje na 1000 piw.
I jeszcze to bicie za darcie ryja
MISTRZ
I jeszcze to bicie za darcie ryja

nie wiem jak tytułować... per leszcze? gimbazo? sp🤬oilino internetowa? noby? przychlasty bez szkoły? (psze se wybrać jaśniepaństwo)
meritum...:
dostał ja żem takiego pryszcza (esperty ratują) od siedzenia na plaży z mokrom dupom. tatę z nienacka podjechał i wycisnom. latałżem po calutkim polu namiotowym i pytał siem że kanto peninda. nie wesoło było -do dziś to pamientam po jakiś czydziestu żniwach. a to z dupy było. sie siedzi przed telewizorami to się śmiejo. wyjdo na podwórko i wtedy porozmawiajo.
meritum...:
dostał ja żem takiego pryszcza (esperty ratują) od siedzenia na plaży z mokrom dupom. tatę z nienacka podjechał i wycisnom. latałżem po calutkim polu namiotowym i pytał siem że kanto peninda. nie wesoło było -do dziś to pamientam po jakiś czydziestu żniwach. a to z dupy było. sie siedzi przed telewizorami to się śmiejo. wyjdo na podwórko i wtedy porozmawiajo.