Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W poniedziałek na rynku w Kościerzynie 27-letni Kolumbijczyk wyrwał kobiecie portfel i próbował uciec na rowerze. Nie przewidział jednak, że świadkiem zajścia będzie... inna rowerzystka!

Kobieta natychmiast ruszyła w pościg. Dogoniła złodzieja przy stacji kolejowej, zatrzymała go i wezwała policję. Dzięki jej odwadze mężczyzna trafił do aresztu i usłyszy zarzut kradzieży zuchwałej – grozi mu do 8 lat więzienia.

Takie Panie mieć w policji to by wstydu nie było.

Zgłoś
analnybobek 2025-06-24, 17:18 2
Gdzie jest Kościerzyna a co najważniejsze co tam robił kolumbijczyk ? bo chyba aż tak blisko Kolumbii to to nie jest
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-24, 17:24
cedrikk napisał/a:

Czekamy na wysrywy lewackich troli. typu driver derek paz.

Poczytaj pecie moje posty, ktorych pewnie przekazu i tak nie zrozumiesz

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Metyl30 2025-06-24, 17:25 2
spoko i tak go wypuszcza bo obcokrajowiec
Zgłoś
Insaner 2025-06-24, 17:35
drjosefmengele napisał/a:

mężczyzna trafił do aresztu i usłyszy zarzut kradzieży zuchwałej – grozi mu do 8 lat więzienia.

Nic mu nie grozi. Puszczą go wolno. Pewnie nawet nie ma papierów, a przecież nikomu nie będzie się go chciało deportować.
Zgłoś
Kaligula84 2025-06-24, 17:50 1
Tym razem miala szczescie nastepnej/emu moze sie nie udac i oberwie kosa czy czyms a takich sa pelne cmentarze
Zgłoś
Analinator 2025-06-24, 17:53 7
A z jakiej racji ma zostać wsadzony do wiezienia??. A może deportacja z dożywotnim zakazem wjazdu. Za drugim razem złapania kara śmierci.
Zgłoś
makaron011 2025-06-24, 18:01 9
Oczywiście z tyłu stoi jakaś głupia krowa i odciąga tą, która chce odzyskać torebkę, którą trzyma złodziej. Upośledzona polska kretynka w średnim wieku z grubą śmierdzącą dupą i pustym łbem.
Zgłoś
Jasiek93 2025-06-24, 18:02 1
Ten koleś z plecakiem jakby temu małpiszonowi walnął parę pięści w dekiel to by małpka nie uciekła. Mieli na widelcu to jeszcze gonić musieli.
Zgłoś
cocoboy1pl 2025-06-24, 18:03 4
Za akcję w Toruniu każdy ciemnoskóry nie zależnie od płci wieku powinien dostawać na dziurę, nie szanują nas powinniśmy ich w ziemię wgniatac, jak nie to niebawem bedzie to co u wroga na zachodzie. Jebac każdego czernucha który mieszka w Pl i nie szanuje kultury ludzi i ziemi, do wora z k🤬ami bez litości
Zgłoś
drjosefmengele 2025-06-24, 18:03
WKND napisał/a:

Oczywiście, że się nie nauczył. Ale zakładam, że dobrze wie jak w jego rodzinnych stronach skończyłaby się taka akcja w przypadku złapania przez postronnych ludzi. Wskazuję jedynie, że ci ludzie (legalni, nielegalni - obojętnie) nie będą mieć tu specjalnych powodów do obaw, nie poczują nigdy bata nad sobą. Dla nich Europa to Eldorado bez konsekwencji własnych czynów. Wyrwanie babie torebki czy portfela jest zagrożone u nas karą od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności. Przy kwalifikacji jak w opisie - kradzież zuchwała.
Od razu można założyć, że nie dostanie żadnego wyroku z górnej półki.
Spodziewajmy się wyroku w zawieszeniu albo minimalnego i to w warunkach zakładu półotwartego.
Innymi słowy ci ludzie przyjeżdżają z takich miejsc i środowisk, że europejskie systemy sprawiedliwości są dla nich igraszką i zachętą do łamania ogólnych norm. Wiem, że zaraz ktoś powie, że "Polacy też kradną". No właśnie. I czy w związku z tym powinniśmy sobie brać na głowę innych, niezweryfikowanych patusów?
Ktoś powie: "ale Polacy też kradną za granicą i jest wstyd".
Okej...to proszę podsumować mi liczbę przestępstw ciężkich (gw🤬ty, zabójstwa, rozboje) dokonywanych przez Polaków w krajach UE oraz skonfrontować to z ogólnie przyjętymi migrantami spoza Europy.
Albo ile w ciągu ostatnich 20 lat rozbito polskich zorganizowanych grup przestępczych w krajach UE, a ile tych spoza Europy.
Bo widok polskiego pijaka na ławce w Amsterdamie, który czasem zajebie rower albo kratę piwa z marketu jakoś mnie nie przekonuje na tyle, żeby móc to ze sobą porównywać

Szczerze mówiąc, momentami sam uwierzyłem w twoje p🤬lenie,ale wiesz co zamiast opierać się na tych teoriach, proponuję żebyś wyszedł czasmi z piwnicy i samemu sprawdził, jak wygląda rzeczywistość. Pojedź, dajmy na to, do Berlina, wejdź do zwykłego sklepu, na przykład piekarni, i zapytaj (o ile znasz niemiecki)uprzejmie (podkreślam: uprzejmie żeby dana osoba nie pomyliła cie z tym polskim gangusem), kogo dana osoba — np. starsza niemra — postrzega jako większe zagrożenie: Polaka czy czarnego zwierza?
Jeśli bedziesz miał szczescie spotkasz na lokalsa to, prawdopodobnie usłyszysz odpowiedź, która może cie zaskoczyć — i nie będzie ona zgodna z tą sraczką, którą próbujesz wmawiać.
Zgłoś
cocoboy1pl 2025-06-24, 18:04 3
I jeszcze mu morde zamazali, może k🤬a przeprosiny w publicznej TV swiat jest poj🤬y
Zgłoś
OlejhunterPL 2025-06-24, 18:16 9
Zacznijmy od tego co ten zwierzak tu w Polsce k🤬a w ogole robil? Do pierdla razem z nim Kaczora i Donalda za sprowadzanie tego.
Zgłoś
elim 2025-06-24, 18:34 1
Proponuję deskoterapię, na złodziei z Kolumbii działa bardzo dobrze.
Zgłoś
WKND 2025-06-24, 18:41 4
drjosefmengele napisał/a:

Szczerze mówiąc, momentami sam uwierzyłem w twoje p🤬lenie,ale wiesz co zamiast opierać się na tych teoriach, proponuję żebyś wyszedł czasmi z piwnicy i samemu sprawdził, jak wygląda rzeczywistość. Pojedź, dajmy na to, do Berlina, wejdź do zwykłego sklepu, na przykład piekarni, i zapytaj (o ile znasz niemiecki)uprzejmie (podkreślam: uprzejmie żeby dana osoba nie pomyliła cie z tym polskim gangusem), kogo dana osoba — np. starsza niemra — postrzega jako większe zagrożenie: Polaka czy czarnego zwierza?
Jeśli bedziesz miał szczescie spotkasz na lokalsa to, prawdopodobnie usłyszysz odpowiedź, która może cie zaskoczyć — i nie będzie ona zgodna z tą sraczką, którą próbujesz wmawiać.

Stawiasz stereotypy przeciw stereotypom, gdy ja stawiam fakty przeciw faktom. Jak wejdziesz do polskiej piekarni i zapytasz starą Polkę kogo postrzega jako większe zagrożenie: czarnego zwierza, czy ukraińca, to prawdopodobnie usłyszysz odpowiedź, która może cię zaskoczyć - i nie będzie ona zgodna z tą sraczką, którą próbujesz wmawiać.
Czy jest to opinia bardziej lub mniej wartościowa od Niemry z piekarni? Moim zdaniem nie. Czy jest bardziej miarodajna? Moim zdaniem nie. Czy jest któraś z nich "lepszą" lub "gorszą"? Moim zdaniem nie.
Prosiłem o konkretne cyferki a nie subiektywne opinie, którymi łatwo manipulować. Mieszkam w NL od -nastu lat stale. Ulica holenderska bardzo nie lubi Marokańczykow, są agresywni, zajmują się głównie narkotykami i robieniem burd. Są zorganizowani w grupy.
Myślisz, że jeśli spytasz przypadkową osobę w sklepie lub pracy to przyzna ona otwarcie, że mają z tym problem? To niepopularna opinia.
Jak zapytasz o Polaka to usłyszysz przeważnie, że Polak to pijak jeżdżący 20letnim autem i bez stałego zatrudnienia. Bo taką opinię wykreowała i polska emigrująca patologia i tymczasowe agencje pracy, które definitywnie nastawione są na mielenie pracowników sezonowych, nie na żadną "integrację".
A ja wciąż pytam o cyferki, bo tylko one są miarodajne: ile przestępstw ciężkich dopuszczają się Polacy w krajach UE, a ile z nich jest udziałem migrantów spoza UE?

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
UrlichUrwich 2025-06-24, 18:47 1
analnybobek napisał/a:

Gdzie jest Kościerzyna a co najważniejsze co tam robił kolumbijczyk ? bo chyba aż tak blisko Kolumbii to to nie jest

Zakładam, że został oszukany przez Kolumbijskie Biuro Podróży i stąd ta złość i próba odzyskania poniesionych kosztów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie