Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:48
Ta to je dopiero hordo baba!
konto usunięte • 2025-06-24, 15:35
W poniedziałek na rynku w Kościerzynie 27-letni Kolumbijczyk wyrwał kobiecie portfel i próbował uciec na rowerze. Nie przewidział jednak, że świadkiem zajścia będzie... inna rowerzystka!

Kobieta natychmiast ruszyła w pościg. Dogoniła złodzieja przy stacji kolejowej, zatrzymała go i wezwała policję. Dzięki jej odwadze mężczyzna trafił do aresztu i usłyszy zarzut kradzieży zuchwałej – grozi mu do 8 lat więzienia.

Takie Panie mieć w policji to by wstydu nie było.

Zgłoś
onucek 2025-06-24, 15:48 25
kocham takie kobiety. wylizalbym jej wszystko
Zgłoś
żmij 2025-06-24, 15:52 26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cedrikk 2025-06-24, 16:01 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WKND 2025-06-24, 16:11 30
Nie chcę się wdawać w te polityczne dyskusje o migrantach, ale faktem jest, że we własnym kraju ten typ prawdopodobnie otrzymałby szybką i skuteczną lekcję na temat tego co wolno a czego nie. Ciekaw jestem czy w Kolumbii też tak hardo wyrywałby torebki...
Zgłoś
vortexture 2025-06-24, 16:14 68
Polacy chcieli zachodu, zachód więc przyjechał.

Jeszcze kilka lat i będzie jak w Paryżu
Zgłoś
psyhepl 2025-06-24, 16:25 25
Nawet jakby go skazali to będzie trzeba tego gnoja darmozjada utrzymywać
Zgłoś
ThunderZ 2025-06-24, 16:33 24
pis mógł jednak nie rozdawać tych wiz
Zgłoś
romek134 2025-06-24, 16:36 10
WKND napisał/a:

Nie chcę się wdawać w te polityczne dyskusje o migrantach, ale faktem jest, że we własnym kraju ten typ prawdopodobnie otrzymałby szybką i skuteczną lekcję na temat tego co wolno a czego nie. Ciekaw jestem czy w Kolumbii też tak hardo wyrywałby torebki...

tak, do pierwszej deskoterapii
Zgłoś
Lololoney 2025-06-24, 16:38 3
WKND napisał/a:

Ciekaw jestem czy w Kolumbii też tak hardo wyrywałby torebki...

No w Polsce raczej się tego nie nauczył...
Wpisz sobie w wyszukiwarkę tagów sadola "Kolumbia"...
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-06-24, 16:49 7
ja bym przyklepał mu usiłowanie rozboju i pedalstwo, to oczywiście z urzędu
Zgłoś
birddog102 2025-06-24, 16:56 17
Nic mu nie zrobią, to część jego kultury...
Zgłoś
xdrt 2025-06-24, 16:57 3
psyhepl napisał/a:

Nawet jakby go skazali to będzie trzeba tego gnoja darmozjada utrzymywać

O ile nie dadzą go do jedynki, to mogę go utrzymywać xD
Zgłoś
WKND 2025-06-24, 17:02 15
Lololoney napisał/a:

No w Polsce raczej się tego nie nauczył...
Wpisz sobie w wyszukiwarkę tagów sadola "Kolumbia"...

Oczywiście, że się nie nauczył. Ale zakładam, że dobrze wie jak w jego rodzinnych stronach skończyłaby się taka akcja w przypadku złapania przez postronnych ludzi. Wskazuję jedynie, że ci ludzie (legalni, nielegalni - obojętnie) nie będą mieć tu specjalnych powodów do obaw, nie poczują nigdy bata nad sobą. Dla nich Europa to Eldorado bez konsekwencji własnych czynów. Wyrwanie babie torebki czy portfela jest zagrożone u nas karą od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności. Przy kwalifikacji jak w opisie - kradzież zuchwała.
Od razu można założyć, że nie dostanie żadnego wyroku z górnej półki.
Spodziewajmy się wyroku w zawieszeniu albo minimalnego i to w warunkach zakładu półotwartego.
Innymi słowy ci ludzie przyjeżdżają z takich miejsc i środowisk, że europejskie systemy sprawiedliwości są dla nich igraszką i zachętą do łamania ogólnych norm. Wiem, że zaraz ktoś powie, że "Polacy też kradną". No właśnie. I czy w związku z tym powinniśmy sobie brać na głowę innych, niezweryfikowanych patusów?
Ktoś powie: "ale Polacy też kradną za granicą i jest wstyd".
Okej...to proszę podsumować mi liczbę przestępstw ciężkich (gw🤬ty, zabójstwa, rozboje) dokonywanych przez Polaków w krajach UE oraz skonfrontować to z ogólnie przyjętymi migrantami spoza Europy.
Albo ile w ciągu ostatnich 20 lat rozbito polskich zorganizowanych grup przestępczych w krajach UE, a ile tych spoza Europy.
Bo widok polskiego pijaka na ławce w Amsterdamie, który czasem zajebie rower albo kratę piwa z marketu jakoś mnie nie przekonuje na tyle, żeby móc to ze sobą porównywać
Zgłoś
analnybobek 2025-06-24, 17:18 2
Gdzie jest Kościerzyna a co najważniejsze co tam robił kolumbijczyk ? bo chyba aż tak blisko Kolumbii to to nie jest
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem