Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
Ta to je dopiero hordo baba!
konto usunięte • 2025-06-24, 15:35
W poniedziałek na rynku w Kościerzynie 27-letni Kolumbijczyk wyrwał kobiecie portfel i próbował uciec na rowerze. Nie przewidział jednak, że świadkiem zajścia będzie... inna rowerzystka!

Kobieta natychmiast ruszyła w pościg. Dogoniła złodzieja przy stacji kolejowej, zatrzymała go i wezwała policję. Dzięki jej odwadze mężczyzna trafił do aresztu i usłyszy zarzut kradzieży zuchwałej – grozi mu do 8 lat więzienia.

Takie Panie mieć w policji to by wstydu nie było.

Zgłoś
ufok 2025-06-24, 19:03
onucek napisał/a:

kocham takie kobiety. wylizalbym jej wszystko

Tej w czapce na filmie?
Zgłoś
shoe5maker 2025-06-24, 19:09
vortexture napisał/a:

Polacy chcieli zachodu, zachód więc przyjechał.
Jeszcze kilka lat i będzie jak w Paryżu

Przecież to sceny z Ameryki południowej spotykane dotychczas tylko na sadistic.
Zgłoś
Jasiek93 2025-06-24, 19:11 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-24, 19:30 1
Zgłoś
Alonso 2025-06-24, 19:35 1
Czy on zostanie automatycznie deportowany?
Jakie są przepisy dotyczące deportacji?
Zgłoś
Jacson 2025-06-24, 19:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
blackburn 2025-06-24, 19:46 1
Zgłoś
Spalony 2025-06-24, 20:02
Zgłoś
SofijaMerengue 2025-06-24, 20:04 4
Zgłoś
Marman88 2025-06-24, 20:14
Tacy zlodzieje powinni byc kastrowani. A potem paka.
Zgłoś
Arashi91 2025-06-24, 20:24
Na filmikach z sadola takie cwaniaki, ale w Europie wyglądają jak skrzaty. Warto pamiętać, że te ciemne ludy często mają wzrost Kaczyńskiego czy Tuska, więc przy dorosłych Polakach czy Polkach wyglądają jak dzieci xD I pomyśleć, że takie gówienko biega z maczetą i ucina głowy.
Zgłoś
smc 2025-06-24, 20:28 1
Uczcie się deskoterapi i palenia w oponach.

Już niedługo to będzie potrzebne...
Zgłoś
ROMANCEF1111 2025-06-24, 21:00
te śmiecie majtczaki i żaki dostaną mniejszy wyrok niż Kolumbo
Zgłoś
wojtekpwse 2025-06-24, 21:05
A jak by ją zadźgał? Oj ryzykowne to było
Zgłoś
Mubumubu00 2025-06-24, 21:07
@makaron011: nie odciągałam tej kobiety tylko we dwójkę nie dali mi go przytrzymać, a im się wyrywał, dopiero potem we trójkę razem go już trzymaliśmy solidnie bo chciał spi3rdolić po oddaniu pustego portfela. Łatwo ocenić 10 sekund filmiku. Poleciałam z partnerem pomóc tej babce mimo, że mam guza w brzuchu i mógł mnie w niego kopnąć tłusta krowo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem