Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W poniedziałek na rynku w Kościerzynie 27-letni Kolumbijczyk wyrwał kobiecie portfel i próbował uciec na rowerze. Nie przewidział jednak, że świadkiem zajścia będzie... inna rowerzystka!

Kobieta natychmiast ruszyła w pościg. Dogoniła złodzieja przy stacji kolejowej, zatrzymała go i wezwała policję. Dzięki jej odwadze mężczyzna trafił do aresztu i usłyszy zarzut kradzieży zuchwałej – grozi mu do 8 lat więzienia.

Takie Panie mieć w policji to by wstydu nie było.

Zgłoś
wojtekpwse 2025-06-24, 21:05
A jak by ją zadźgał? Oj ryzykowne to było
Zgłoś
Mubumubu00 2025-06-24, 21:07
@makaron011: nie odciągałam tej kobiety tylko we dwójkę nie dali mi go przytrzymać, a im się wyrywał, dopiero potem we trójkę razem go już trzymaliśmy solidnie bo chciał spi3rdolić po oddaniu pustego portfela. Łatwo ocenić 10 sekund filmiku. Poleciałam z partnerem pomóc tej babce mimo, że mam guza w brzuchu i mógł mnie w niego kopnąć tłusta krowo
Zgłoś
Lukash2107 2025-06-24, 21:17
Pytanie co tam robił c🤬ty na wolności.Zgw🤬cić i przerobić na asfalt
Zgłoś
Mubumubu00 2025-06-24, 21:17
@Jasiek93: ta i niech mu przyklepią bójkę jeszcze, nikt tam inny jej nie chciał pomóc a było kilku rosłych typów, zgaduje, że też byś to olał tylko dwójka rodziców postanowiła ryzykować.
Zgłoś
mauser 2025-06-24, 22:04
onucek napisał/a:

kocham takie kobiety. wylizalbym jej wszystko

kanapki do pracy bym robił
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-24, 22:41 1
żmij napisał/a:

No tak. Kto zacznie p🤬lenie o niesprawiedliwych stereotypach?

Stereotypy mocno nietrafione. Mieli nas ubogacać bliskowschodni brodacze w imię Allaha, ewentualnie czarni inżynierowie, albo Ukraińcy, a tymczasem największy gnój robią Latynosi.
Tego konfiarze, ani inni prawacy nie przewidzieli.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-24, 22:44
żmij napisał/a:

No tak. Kto zacznie p🤬lenie o niesprawiedliwych stereotypach?

Takie sp🤬olenie głoszą sp🤬oleni stereotypowcy, by ośmieszać stereotypowców, czyli siebie samych.
Zgłoś
marcintutbxl 2025-06-24, 22:45
Niech mi ktos powie z kad sie biora Kolumbijczycy w Polsce bo jezdze po kraju i widuje te mordy takie indianskie wlasnie w wielu miastach albo grupy po kilka osob .Czyzby to inzynierowie chemicy ?
Zgłoś
Kapralzmechol 2025-06-24, 22:46 3
analnybobek napisał/a:

Gdzie jest Kościerzyna a co najważniejsze co tam robił kolumbijczyk ? bo chyba aż tak blisko Kolumbii to to nie jest

W mojej mieścinie 400 dymów raptem łazi zgraja 15 kolumbijczyków oraz 2 kolombiany . Zatrudnieni w przetwórni ryb . Były targi pracy w Kolumbii zorganizowane przez PiS i pracodawców . I proszę są . Dodam że u nas na 2 tys uprawnionych do głosowania jest 27 urzędasów w samej opiece społecznej . Tak pod rozwagę do czego to wszystko prowadzi .
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-24, 22:49 1
marcintutbxl napisał/a:

Niech mi ktos powie z kad sie biora Kolumbijczycy w Polsce bo jezdze po kraju i widuje te mordy takie indianskie wlasnie w wielu miastach albo grupy po kilka osob .Czyzby to inzynierowie chemicy ?

Rząd Morawieckiego robił tam swego czasu targi pracy. Jakiś PiSowski ignorant chyba uznał, że Kolumbia to kraj katolicki, więc będą lepsi niż muzułmanie z Pakistanu.
Zgłoś
Kapralzmechol 2025-06-24, 22:52
Nie harda baba ! To jest Kościerzyna czyli hordŏ białka !
Zgłoś
zotrix 2025-06-24, 22:52 2
ThunderZ napisał/a:

pis mógł jednak nie rozdawać tych wiz

goniełeś ten rozum goniłeś i na próżno, jak można być takim z🤬bem jak ty?
Zgłoś
marcintutbxl 2025-06-24, 22:54
TwójCzarnyPan napisał/a:

Rząd Morawieckiego robił tam swego czasu targi pracy. Jakiś PiSowski ignorant chyba uznał, że Kolumbia to kraj katolicki, więc będą lepsi niż muzułmanie z Pakistanu.

Wlaśnie mi odswierzyłeś pamiec gdzies kiedys cos czytałem .Dzięki Sadol nie tylko bawi ale i edukuje
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-24, 23:01 5
drjosefmengele napisał/a:

Szczerze mówiąc, momentami sam uwierzyłem w twoje p🤬lenie,ale wiesz co zamiast opierać się na tych teoriach, proponuję żebyś wyszedł czasmi z piwnicy i samemu sprawdził, jak wygląda rzeczywistość. Pojedź, dajmy na to, do Berlina, wejdź do zwykłego sklepu, na przykład piekarni, i zapytaj (o ile znasz niemiecki)uprzejmie (podkreślam: uprzejmie żeby dana osoba nie pomyliła cie z tym polskim gangusem), kogo dana osoba — np. starsza niemra — postrzega jako większe zagrożenie: Polaka czy czarnego zwierza?
Jeśli bedziesz miał szczescie spotkasz na lokalsa to, prawdopodobnie usłyszysz odpowiedź, która może cie zaskoczyć — i nie będzie ona zgodna z tą sraczką, którą próbujesz wmawiać.

To o czym piszesz miało miejsce jakie 20 - 25 lat temu. Dzisiaj już tak nie jest.
Wiem o tym stąd, że od prawie 38 lat mieszkam w Zagłębiu Ruhry i prawie tak długo jestem również obywatelem tego kraju.
Niemcy już od dawna nie postrzegają Polaków jako nację kryminogenną. Uważają, że Polacy są bardzo pracowici, ale głupi i dlatego często nami w sposób mniej czy więcej otwarty pogardzają. Jest to cecha większości Niemców w wieku dojrzałym, natomiast niemiecka młodzież już tej pogardy nie ma.

[ Dodano 2025-06-24, 23:09 ]
WKND napisał/a:

Stawiasz stereotypy przeciw stereotypom, gdy ja stawiam fakty przeciw faktom. Jak wejdziesz do polskiej piekarni i zapytasz starą Polkę kogo postrzega jako większe zagrożenie: czarnego zwierza, czy ukraińca, to prawdopodobnie usłyszysz odpowiedź, która może cię zaskoczyć - i nie będzie ona zgodna z tą sraczką, którą próbujesz wmawiać.
Czy jest to opinia bardziej lub mniej wartościowa od Niemry z piekarni? Moim zdaniem nie. Czy jest bardziej miarodajna? Moim zdaniem nie. Czy jest któraś z nich "lepszą" lub "gorszą"? Moim zdaniem nie.
Prosiłem o konkretne cyferki a nie subiektywne opinie, którymi łatwo manipulować. Mieszkam w NL od -nastu lat stale. Ulica holenderska bardzo nie lubi Marokańczykow, są agresywni, zajmują się głównie narkotykami i robieniem burd. Są zorganizowani w grupy.
Myślisz, że jeśli spytasz przypadkową osobę w sklepie lub pracy to przyzna ona otwarcie, że mają z tym problem? To niepopularna opinia.
Jak zapytasz o Polaka to usłyszysz przeważnie, że Polak to pijak jeżdżący 20letnim autem i bez stałego zatrudnienia. Bo taką opinię wykreowała i polska emigrująca patologia i tymczasowe agencje pracy, które definitywnie nastawione są na mielenie pracowników sezonowych, nie na żadną "integrację".
A ja wciąż pytam o cyferki, bo tylko one są miarodajne: ile przestępstw ciężkich dopuszczają się Polacy w krajach UE, a ile z nich jest udziałem migrantów spoza UE?

Zgadzam się z Twoim postem w 100%. W szczególności w systemie pozyskiwania siły roboczej przez agencje pracy.
Polacy w Polsce nie wiedzą o tym, że zatrudnienie przez agencje pracy jak w Holandii, czy Niemczech to jest dowód kompletnego upadku. Nie wiedzą o tym, że w tych krajach poszukiwanie pracy przez agencje to powód do wstydu i dowód niezaradności.
Zgłoś
Anonimowy1337 2025-06-24, 23:45
@onucek: taaaak? 🆖🙏🏻

podpis użytkownika

Po PGP zapraszam na PW!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie