Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zesrajcie się tam konserwy
Za późno. Już śmierdzi.

Wysyp prawiczków pisich dzisiaj całkiem spory . Co was tak dupa szczypi to przez tych katolskich szamanów pedofili .
Jak widać komuchy też wypełzły ze swych nor

Ale chyba generowanie takiego bólu dupy u prawactwa jest tego warte.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.hehe prawackie ścierwo jęczy, że baby nie w kościele na różańcu, tylko se tańczą. W POPIELEC!!! matko jedyna przenajświętsza, bój się boga, łobraza, miliiiicja!
Przyzwyczajajcie się bo kraj powraca do normalności i takie widoki będą coraz częstsze. Do lewactwa mam stosunek ambiwalentny, ale już się nie mogę doczekać parady równości np. w boże ciało, w sklepach popcornu zabraknie
w gimbie chyba same pały miałeś
Wysyp prawiczków pisich dzisiaj całkiem spory . Co was tak dupa szczypi to przez tych katolskich szamanów pedofili .
po nicku widać żeś troll, albo masz jakiś problem emocjonalny
Do autora- wydaje mi sie ze jestes pisowskim psycho fanem. Spojrz tylko na Jarka jaki z niego zgorzknialy zakap, maluczki czlowiek co sie swieta boi.
Po twoich kometrzach widzę, ze ty jesteś wielkim mezem stanu co niczego sie nie boi taki samiec alfa lub ALF

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie