Była chanuka, jest impreza lewicowych parasolek, tak wyglądają ofiary "piekła kobiet".  Wszystko za wasze podatki. Dzień imprezy nie jest przypadkowy - katolicy obchodzą dzisiaj tzw. "Popielec", czyli pierwszy dzień Wielkiego Postu kiedy obowiązuje ich ścisły post i zakaz imprez. Najwyraźniej w kraju gdzie dominujący jest katolicyzm, rządzącym bliższa jest chanuka i menora.

📌

Ukraina ⚔️ Rosja

- ostatnia aktualizacja:
                                            Dzisiaj 9:09

Geraldinio napisał/a:
nie mogę doczekać parady równości np
Pewnie żeś się na oglądał małych elgiebetek z Hiszapnii i się doczekac nie możesz.
    Geraldinio napisał/a:
hehe prawackie ścierwo jęczy, że baby nie w kościele na różańcu, tylko se tańczą. W POPIELEC!!! matko jedyna przenajświętsza, bój się boga, łobraza, miliiiicja!
Przyzwyczajajcie się bo kraj powraca do normalności i takie widoki będą coraz częstsze. Do lewactwa mam stosunek ambiwalentny, ale już się nie mogę doczekać parady równości np. w boże ciało, w sklepach popcornu zabraknie
Zjawisko dwuznaczności, czyli ambiwalencji uczuć, spotykane jest w chorobie zwanej schizofrenią, a także u osób cierpiących na nerwicę. Nie uzywaj słow kolego, których znaczenia nie pojmujesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie