Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tak się buduje...
Mr.Drwalu • 2013-02-07, 20:37

Nie zmienia się nic....

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Skowroniasty 2013-02-07, 20:43 3
Spoko, UOKiK nie może wszcząć postępowania w sprawie zmowy cenowej na S8 (Białystok - Jezewo) ponieważ sprawa się przedawniła. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że przedawnienie to wg organów państwowych ... rok

Po więcej odsyłam do wujka Google.
Zgłoś
B................r 2013-02-07, 20:53 7
Co w tym nadzwyczajnego ? Przecież to Polska.
Zgłoś
A................b 2013-02-07, 21:55 1
Nie trzeba podsłuchów żeby wiedzieć, że gówno a nie drogi robią. Trochę mrozu i rozj🤬e.
Zgłoś
Imper3838 2013-02-07, 22:01
Ja to jestem ciekaw jaki wynik mają te próbki z autostrady A2 pod Warszawą albo pas startowy na lotnisku w Modlinie, a oni dalej niech wmawiają że to wina klimatu. Ale jakoś obok mojego domu 15 letnia droga jeszcze się dobrze trzyma.

podpis użytkownika

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
b................8 2013-02-07, 22:01
Żeby to jeszcze Polacy miedzy sobą kradli... przynajmniej nie jest tak k🤬a szkoda. A jedyna polska firma budowlana ledwo żyje a zwie sie polimex mostostal
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-02-07, 22:02 34
K🤬a, nawet Albania potrafiła przeprowadzić skuteczną dekomunizację, a my po '89 nadal tkwimy w tym samym PZPRowskim gównie, tyle że nastawionym na zorganizowany bandytyzm...
Zgłoś
Arkadio 2013-02-07, 22:03
Przed zimą w mojej wsi (ledwo) położyli nowy asfalt o który walczyliśmy parę lat, bo jechało się już dziurą, żeby czasem wjechać na asfalt. Owszem, położyli, tylko półtora miesiąca obsuwy mieli co do terminu i wyrobili się przed śniegiem i mrozami, ale elegancko, parę warstw. Tak równo i wspaniale było. Przyszła wiosna, asfalt się odsłonił i okazuje się, że teraz jadąc czuje się garby i nierówności. Dzień dobry.
Zgłoś
pepekolo 2013-02-07, 22:04
Niestety, nowy kraj, ludzie Ci sami. Dopóki nie wymrą zmian nie bedzie
Zgłoś
Magik2501 2013-02-07, 22:05 5

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
kucma19 2013-02-07, 22:10 6
no tak. pieniadze podatnika to pieniadze niczyje. malo tego, podatnik widzac jak oficjalnie i w prost jest r🤬any w dupe przez takie i inne przekrety tez nie poczuwa sie do tego ze to jego pieniadze. Bo mysli - inni tez placa podatki, sa r🤬ani w dupke? i bardzo dobrze! I na przykladzie powyzej, kazdy robi przekrety, machne reka, to przeciez polska. ktos ukradl, zginelo lub oszukali na jakiejs inwestycji milion czy dwa? przeciez to polska, norma. Co z tego ze kazdy o tym wie, co z tego ze wszyscy skorumpowani i reka reke myje, co ztego ze o tym sie mowi i pisze. przeciez to norma. W takim razie moi mili tak jest i tak bedzie bo jest na to przyzwolenie publiczne. wszystkie patologiczne sytuacje sa komentowane w jednakowy sposob. to polska - za ten normalne. I my nazekamy, i sie zloscimy, i wyjezdzamy, i k🤬iamy i co z tego? Nic. nie zmienia sie totalnie nic, a dlaczego? bo to polska -> czyli normalka. Wstyd sie czasem przyznac ze jest sie polakiem bo sa czasem momenty w ktorych mysle ze naprawde jestesmy h🤬jowi.
Zgłoś
Enderhawk 2013-02-07, 22:14
Źródło?
Zgłoś
Gebels 2013-02-07, 22:14
k🤬a... mać...!
Zgłoś
mesiash 2013-02-07, 22:17 2
Enderhawk, źródłem jest ABW - przedrukowane w forbesie ostatnio.

Inna sprawa że jakby strzelać to trzeba wszystkich wybić...
Zgłoś
p................a 2013-02-07, 22:23
dalej trzeba zyc
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie