Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:41
Takie dwa kawały o Apple
konto usunięte • 2012-08-31, 23:49
Mam firmę, która produkuje męskie pozłacane kulki analne, dildo i wibratory.
W zeszłym tygodniu dostaliśmy list od prawników Apple.
Okazało się, że zdążyli wcześniej opatentować drogie zabawki dla pedałów.

Z kartoteki policyjnej: w dniu 29 sierpnia w Warszawie obrabowano sklep Apple. Według sprzedawców ukradziono z półek sprzęt o cenie sprzedaży ponad 5000 zł. Śledztwo umorzono z powodu niskiej szkodliwość społecznej, gdyż straty firmy wyniosły 240 zł.

Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 12:45 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TheColt 2012-09-01, 12:51
Gdyby Biedronka była najdroższa na rynku tez by była pedalska, jakoś się trzeba pocieszać...
Zgłoś
Dee_Loc 2012-09-01, 12:52
@pavel666, pracuje i zarabiam na siebie. Stać mnie na taką przyjemność. Wyjdź z garnuszka rodziców to pogadamy
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 12:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ratilt 2012-09-01, 13:00 19
Zgłoś
Rzehooj 2012-09-01, 13:24 4
Zgłoś
Zak 2012-09-01, 13:25 1
Ciekawe czemu tak mało ludzi zainteresowało się Tabletem PC - uprzedzenia do Microsoftu ?
Zgłoś
Nabs 2012-09-01, 13:32 6
Zgłoś
Sebosz 2012-09-01, 13:33
no to dziwne, że przed ajfonami nie było takich smartfonów jak teraz, a przed ajpadami, takich fajnych tabletów. Co jak co, ale jakby nie patrzeć, to Apple dało początek tym smartfonom i tabletom z fajnym wyglądem
Zgłoś
Direx 2012-09-01, 13:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 14:08
2 dość bliski prawdy. Wg mnie i tak przesadzone to 240 zł
Zgłoś
nuker92 2012-09-01, 14:17
Zgłoś
Bożek 2012-09-01, 14:29 2
Zgłoś
qsioneq 2012-09-01, 14:53
@sebastianq
pierwszego smartphona stworzyło HTC
Zgłoś
Dannyk 2012-09-01, 14:53
pavel666 napisał/a:

czyli ma to co wiekszosc polowe tanszych telewfonow ale roznica jest taka ze apla kupuja najwieksze c🤬y ktore chca sie dowartosciowac

Nie chce się z Tobą kłócić, ale ZAWSZE Apple tworzyło nową ścieżkę możliwości, a inne firmy szły za nią szlaczkiem. Ja kupiłem iPhone'a 4 nie dlatego, że chciałem się "dowartościować", ale dlatego, że intuicyjność i prostota oprogramowania przekonała mnie do niego. Fakt, w tej samej cenie mogłem mieć nowego Galaxy S II, który ma lepszy hardware, ale jednak wybrałem coś bardziej odpowiedniego dla mnie. Nie jestem funboyem tej marki, po protu to był mój świadomy wybór, nad którym sporo się zastanowiłem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem