Mam firmę, która produkuje męskie pozłacane kulki analne, dildo i wibratory.
W zeszłym tygodniu dostaliśmy list od prawników Apple.
Okazało się, że zdążyli wcześniej opatentować drogie zabawki dla pedałów.
Z kartoteki policyjnej: w dniu 29 sierpnia w Warszawie obrabowano sklep Apple. Według sprzedawców ukradziono z półek sprzęt o cenie sprzedaży ponad 5000 zł. Śledztwo umorzono z powodu niskiej szkodliwość społecznej, gdyż straty firmy wyniosły 240 zł.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Ja tam uważam że telefon ma służyć do dzwonienia, od internetu mam komputer, ale co ja się tam znam jestem kobietą
konto usunięte
2012-09-01, 15:46
dannyś napisał/a:
Nie chce się z Tobą kłócić, ale ZAWSZE Apple tworzyło nową ścieżkę możliwości, a inne firmy szły za nią szlaczkiem.
To nie jest żaden argument, wyżej było opisane jakie to nowości ściągnęło apple od innych
sard
2012-09-01, 16:45
Sprzedam iPhone4, mało używany, od nowości zafoliowany. Możliwa zamiana. Po Waszych wypowiedziach muszę to zrobić, przekonaliście mnie. Przesiadam się na Samsunga.
konto usunięte
2012-09-01, 20:48
Ja przez pare dobrych lat miałem kilka iPhone'ów. Ogólnie bardzo fajny telefon. Ale po przesiadce na Samsunga Galaxy S2 nie chcę nawet myśleć o powrocie. Produkty Apple'a są bardzo ograniczone jeśli chodzi o oprogramowanie i tak naprawdę są tworzone z myślą o osobach, które nie poradziłyby sobie z Androidem (za dużo jest tam dla nich opcji).
Nie jestem zwolennikiem Apple'a, ale nie można im zarzucić, że źle idzie interes. Zbudowali świetną markę i konkurencja im tego na pewno zazdrości.
konto usunięte
2012-09-01, 22:14
@up bo nie stać Cię na nic nowego. Trzeba iść z duchem czasu.
konto usunięte
2012-09-01, 23:39
@up
Zagalopowałeś się cowboy'u . Stać mnie ale nie potrzebuje .Jakbym miał już na coś wydawać kasę to walałbym poczekać i uzbierać na samochód. Na pewno lepsze i praktyczniejsze wyjście od kupowania coraz to nowszych telefonów.
konto usunięte
2012-09-02, 2:43
A ja się ciesze ze apply odnosi takie sukcesy i się tak dobrze sprzedaje. Dzięki temu nie tracę nadziei że sam kiedyś wymyśle coś, co można kupić w podobnej/tej samej jakości o połowę taniej, i będę zarabiał krocie na jeleniach.
konto usunięte
2012-09-02, 8:45
konto usunięte
2012-09-03, 0:18
1. Apple wypuszcza okienkowy system (notabene ukradziony z Xeroxa) - Microsoft tworzy podobny, tak samo ukradziony z Xeroxa.
2. Apple wypuszcza odtwarzacz mp3 (wcale nie nowość) - pół świata kombinuje jak skroić to pieprzone kółeczko.
3. Apple robi laptopa z "amelinium" (też już było) - Sony i ferajna skwapliwie podejmują temat.
4. Apple przechodzi na Intela - Dell natychmiast proponuje robienie kompów dla Cupertino.
5. Apple wkłada do laptopów wielodotykowe gładziki - magicznie pojawiają się u Sony, Acera, Asusa i ferajny.
6. Apple wypuszcza iPhone (smartfon? było) - drugie pół świata kombinuje jak skroić ten pieprzony dotykowy ekranik.
7. Apple wypuszcza iPada - trzecie pół świata przypomniało sobie że to był całkiem niezły pomysł i trzeba wypuścić jakiegoś tableta na rynek.
8. Umiera Steve Jobs (też mi nowość) - nawet Neil Armstrong mu pozazdrościł.
Coś mi tu nie gra z tymi chamami z Apple. Czego się nie dotkną to pojawia się nowy powód by ich nienawidzieć.
konto usunięte
2012-09-05, 16:40