Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:41
Takie dwa kawały o Apple
konto usunięte • 2012-08-31, 23:49
Mam firmę, która produkuje męskie pozłacane kulki analne, dildo i wibratory.
W zeszłym tygodniu dostaliśmy list od prawników Apple.
Okazało się, że zdążyli wcześniej opatentować drogie zabawki dla pedałów.

Z kartoteki policyjnej: w dniu 29 sierpnia w Warszawie obrabowano sklep Apple. Według sprzedawców ukradziono z półek sprzęt o cenie sprzedaży ponad 5000 zł. Śledztwo umorzono z powodu niskiej szkodliwość społecznej, gdyż straty firmy wyniosły 240 zł.

Zgłoś
Kaśka 2012-09-01, 15:22
Ja tam uważam że telefon ma służyć do dzwonienia, od internetu mam komputer, ale co ja się tam znam jestem kobietą
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 15:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bożek 2012-09-01, 15:56
dannyś napisał/a:

Nie chce się z Tobą kłócić, ale ZAWSZE Apple tworzyło nową ścieżkę możliwości, a inne firmy szły za nią szlaczkiem.

To nie jest żaden argument, wyżej było opisane jakie to nowości ściągnęło apple od innych
Zgłoś
sard 2012-09-01, 16:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
orzels 2012-09-01, 19:04
Sprzedam iPhone4, mało używany, od nowości zafoliowany. Możliwa zamiana. Po Waszych wypowiedziach muszę to zrobić, przekonaliście mnie. Przesiadam się na Samsunga.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 20:48
Ja przez pare dobrych lat miałem kilka iPhone'ów. Ogólnie bardzo fajny telefon. Ale po przesiadce na Samsunga Galaxy S2 nie chcę nawet myśleć o powrocie. Produkty Apple'a są bardzo ograniczone jeśli chodzi o oprogramowanie i tak naprawdę są tworzone z myślą o osobach, które nie poradziłyby sobie z Androidem (za dużo jest tam dla nich opcji).

Nie jestem zwolennikiem Apple'a, ale nie można im zarzucić, że źle idzie interes. Zbudowali świetną markę i konkurencja im tego na pewno zazdrości.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 22:14
Zgłoś
suchy945 2012-09-01, 23:04
@up bo nie stać Cię na nic nowego. Trzeba iść z duchem czasu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 23:39
@up
Zagalopowałeś się cowboy'u . Stać mnie ale nie potrzebuje .Jakbym miał już na coś wydawać kasę to walałbym poczekać i uzbierać na samochód. Na pewno lepsze i praktyczniejsze wyjście od kupowania coraz to nowszych telefonów.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 2:43
A ja się ciesze ze apply odnosi takie sukcesy i się tak dobrze sprzedaje. Dzięki temu nie tracę nadziei że sam kiedyś wymyśle coś, co można kupić w podobnej/tej samej jakości o połowę taniej, i będę zarabiał krocie na jeleniach.
Zgłoś
Dannyk 2012-09-02, 3:07
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 8:45
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-03, 0:18
Zgłoś
pit@ 2012-09-04, 9:02
1. Apple wypuszcza okienkowy system (notabene ukradziony z Xeroxa) - Microsoft tworzy podobny, tak samo ukradziony z Xeroxa.
2. Apple wypuszcza odtwarzacz mp3 (wcale nie nowość) - pół świata kombinuje jak skroić to pieprzone kółeczko.
3. Apple robi laptopa z "amelinium" (też już było) - Sony i ferajna skwapliwie podejmują temat.
4. Apple przechodzi na Intela - Dell natychmiast proponuje robienie kompów dla Cupertino.
5. Apple wkłada do laptopów wielodotykowe gładziki - magicznie pojawiają się u Sony, Acera, Asusa i ferajny.
6. Apple wypuszcza iPhone (smartfon? było) - drugie pół świata kombinuje jak skroić ten pieprzony dotykowy ekranik.
7. Apple wypuszcza iPada - trzecie pół świata przypomniało sobie że to był całkiem niezły pomysł i trzeba wypuścić jakiegoś tableta na rynek.
8. Umiera Steve Jobs (też mi nowość) - nawet Neil Armstrong mu pozazdrościł.

Coś mi tu nie gra z tymi chamami z Apple. Czego się nie dotkną to pojawia się nowy powód by ich nienawidzieć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-05, 16:40
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem