Mam firmę, która produkuje męskie pozłacane kulki analne, dildo i wibratory.
W zeszłym tygodniu dostaliśmy list od prawników Apple.
Okazało się, że zdążyli wcześniej opatentować drogie zabawki dla pedałów.
Z kartoteki policyjnej: w dniu 29 sierpnia w Warszawie obrabowano sklep Apple. Według sprzedawców ukradziono z półek sprzęt o cenie sprzedaży ponad 5000 zł. Śledztwo umorzono z powodu niskiej szkodliwość społecznej, gdyż straty firmy wyniosły 240 zł.
Konto usunięte
2012-09-01, 1:44
1
nie rozumiem
2
prawie śmieszne
1/2
o k🤬a... jesteś biczem na wolny rynek pierdfonów appla...
serio: apple to mit, który cycka na micie, że ma cycka...
...............polecam kolegę z akademika....................... złoży ci kompa, bo lubi piwo...(dużo piwa

)
Konto usunięte
2012-09-01, 9:59
Życiowe a śmieszy. Satyryk j🤬y
@rzepich - to humor zbyt inteligentny byś go zrozumiał.
A ja tam lubię Apple
@EDIT
I nie, nie jestem pedałem...
@up jesteś za to pewnie hipsterem?
Apple to gówno które niszczy całą branżę elektroniczną tymi j🤬ymi patentami, ale skoro debile kupują ich sprzęt to japko dalej rośnie w siłę.
Konto usunięte
2012-09-01, 11:40
Lewandziu napisał/a:
A ja tam lubię Apple
@EDIT
I nie, nie jestem pedałem...
Niech ci będzie, jesteś homoseksualistą
Dobra dobra, fakty faktami...
Gdzie k🤬a te kawały?
śmiejta sie smietja a apple jest obecnie nawiecej warta firma na swiecie
karolas123 napisał/a:
@up jesteś za to pewnie hipsterem?
Albo jest debilem
winthek napisał/a:
śmiejta sie smietja a apple jest obecnie nawiecej warta firma na swiecie
Co jest doskonałym przykładem na to, że ludziom da się wszystko wcisnąć, nawet gówno zawinięte w kolory papierek, o ile wcześniej dość dobrze je się zareklamuje.
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
iPhone'y mają intuicyjne menu, świetną jakość dźwięku, w AppStore jest mnóstwo dodatków, a jeżeli nie chcesz płacić za programy, gry czy aplikacje to robisz jailbreaka i masz wszystko za darmo.
Widzę, że trzeba zabrać głos w sprawie bo gówno zaczyna się burzyć. Osoby, które piszą negatywnie o Apple i ich sprzęcie prawdopodobnie jedyny kontakt z towarem miały przez szybkę w sklepie. Rozumiem gdy ktoś KUPI sobie i podczas użytkowania dojdzie do wniosku, że minął się z celem. Jeśli są tu takie osoby to zwracam honor. Jeśli jednak nie ma tu nikogo takiego, a mimo to ktoś się wypowiada, że coś jest c🤬jowe (a nie miał nawet tego w ręce dłużej niż 24h) to niech sp🤬ala. Faktem jest to, że urządzenia pod względem technicznym nie różnią się od urządzeń innych firm, a nawet są o oczko gorsze i płaci się głownie za firmę bo cena jest przesadzona nawet o 40-50% w pewnych przypadkach. Ale trzeba dodać, że pomimo w.w. faktu + tego że taśma produkcyjna jest w Chinach jest to sprzęt bez awaryjny. Tak. Świadczyć o tym może komputer, który mam w domu od 7 lat. Był tylko raz w serwisie i to przez brata bo wrzucił coś pod obudowę Maca Mini. Dla przykładu dodam że komputer Asus VX6 D525, który kupiłem prawie rok temu serwis odwiedził już 3 razy.
Konto usunięte
2012-09-01, 12:39
dannyś napisał/a:
iPhone'y mają intuicyjne menu, świetną jakość dźwięku, w AppStore jest mnóstwo dodatków, a jeżeli nie chcesz płacić za programy, gry czy aplikacje to robisz jailbreaka i masz wszystko za darmo.
czyli ma to co wiekszosc polowe tanszych telewfonow ale roznica jest taka ze apla kupuja najwieksze c🤬y ktore chca sie dowartosciowac
K🤬a, jak ja lubię gdy bieda piszczy.