👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem ciekaw ilu z tych "katolików" obrońców wiary wie skąd pochodzą ich największe święta?
Chociażby "Boże narodzenie". Proponuje wygoglować. Ludzie ci są tempymi bo jedyne co potrafią to powtarzać i bronić czegoś czego nieznają i nierozumieją. Jeżeli krytyka u was włącza "bronienie wiary" a nie myślenie i zastanawianie się na tym, TO to się nazywa poprostu fanatyzm. I to tyczy się zarówno ateistów jak i wierzących .
Chociażby "Boże narodzenie". Proponuje wygoglować. Ludzie ci są tempymi bo jedyne co potrafią to powtarzać i bronić czegoś czego nieznają i nierozumieją. Jeżeli krytyka u was włącza "bronienie wiary" a nie myślenie i zastanawianie się na tym, TO to się nazywa poprostu fanatyzm. I to tyczy się zarówno ateistów jak i wierzących .

kuba7575 napisał/a:
tempymi
Toś się popisał inteligencją

A tutaj nie ma ateistów. Sami antyteiści. Jeśli to pojęcie jest ci obce polecam sobie wygooglować.

Jackyll udowodnij mi proszę to że JP2 miał chociażby jedną partnerkę.

Czyli nie masz dowodów. Znaczy że twoje argumenty nic nie znaczą tak samo jak Pismo Święte nie ma dowodów na istnienie Boga.
W tej chwili pokonałam was własną bronią, dziękuję i żegnam.
W tej chwili pokonałam was własną bronią, dziękuję i żegnam.

Dlatego wierzę w Boga a nie w instytucję zwaną kościołem. Czy ty dalej tego nie pojmujesz?

Czesiek181 napisał/a:
@up Wierze w komputer i w jego Moc.
I o tym mówię, bez kitu, możesz wierzyć w mortadelowatego pożeracza z Bałtyku ale wierz w coś.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie