📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:47

ile ma być jeszcze dowodów, że kobiety nie nadają się za kierownice z takim samym przygotowaniem co faceci? Powinny mieć więcej godzin jazd i surowsze egzaminy. Najprościej byłoby zakazać kobietom prowadzenia, ale trochę seksistowskie
osobiście znam 1 laskę, która jeździ zajebiście (lepiej ode mnie
), ale 80% kobiet po prostu się nie nadaje na kierowcę. W razie co to panika, nie ogarniają nic na drodze, a parkowanie...

osobiście znam 1 laskę, która jeździ zajebiście (lepiej ode mnie

@wiesiors4
Znam wielu facetów, którzy zdecydowanie przekraczają prędkość przy każdej okazji, jeżdżą po pijaku itp. i powodują wypadki częściej niż kobiety. Nie znam za to żadnej kobiety, która jeździłaby po pijaku oraz większość z tych które znam jeździ dość spokojnie.
Znam wielu facetów, którzy zdecydowanie przekraczają prędkość przy każdej okazji, jeżdżą po pijaku itp. i powodują wypadki częściej niż kobiety. Nie znam za to żadnej kobiety, która jeździłaby po pijaku oraz większość z tych które znam jeździ dość spokojnie.
@up Prawda jest taka, że większość mężczyzn, potrafi nawet po pijaku jeździć lepiej, niż jakakolwiek kobieta na trzeźwo.
@Earl Grey
Po pijaku to zawsze się lepiej jeździ bo przecież jesteśmy wtedy nieśmiertelni i niezwykle utalentowani.
Po pijaku to zawsze się lepiej jeździ bo przecież jesteśmy wtedy nieśmiertelni i niezwykle utalentowani.
prawda jest taka że więcej facetów powoduje wypadki
ale też prawda że więcej jest zarejestrowanych ugryzień przez owczarki niemieckie niż przez pitbulle (bo imho jest ich mniej) ot takie małe porównanie
ale też prawda że więcej jest zarejestrowanych ugryzień przez owczarki niemieckie niż przez pitbulle (bo imho jest ich mniej) ot takie małe porównanie

Kocham kobiety
Co chwila na drodze coś z nimi mam. Za dobrze też nie jeżdżę. Kilka razy sam popełniłem błąd, ale dobrze że na faceta za kółkiem trafiłem bo inaczej pisałbym ze szpitala. Faceci umieją przewidywać i lepiej prowadzą. Mi kobitki często wymuszają. Jak uczę koleżanki jeździć to nie wiedzą jak się hamuje i jak skręca -.- a kumple od razu wszystko kojarzą.

Czepiacie się tych kobiet za kierownicą, a prawda jest taka, że to są bardzo dobrzy i uważni kierowcy!
Żartowałem.
Żartowałem.

Takiej to tylko nogi z dupy powyrywać, inwalida już lepiej jeździ w sumie może wtedy by się nauczyła...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie