Serce rośnie, jak widzę na co idą moje podatki.
Tak, tak "Wierza" kontroli lotów, to całe Twoje życie.
Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.
@ na prawdę jesteś kontrolerem ruchu lotniczego? Pytam bo fascynuje mnie ten zawód. Działasz na Okęciu czy innym lotnisku?
Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.
Tak, naprawdę, jak bym chciał sobie żarty porobić to wstawił, bym coś na tik toka, albo inny tego typu portal dla dzieci, ale "Driver19" się odpalił i trzeba było coś odp, bo chyba, go zazdrość połknęła.
Początek Modlin teraz Okęcie. Sadistic.pl to taki reset głowy, po bardzo stresującej pracy.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?A ja jestem Jezusem i Hendrixem w jednej osobie. Ale nie mów nikomu, dobra? 🤫
Będę milczał.
Milcznie jest złotem,a mowa jest srebrem, lecz w moim przypadku jest odwrotnie, bo jak to mówią "W robocie". Ja to określam mianem praca z powołania i pasji.
Bardzo dużo się mówi i to przez słuchawki i " To, ja jestem bogiem wyobraź to sobie" więc nie wiem czy nie puszczę tego w eter.