Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PsikutaBezS 2025-06-06, 19:59 1
Jaką Polskę wolicie:? Jedni policjanci zabijają i to bez użycia broni a tu sobie pani policjantka śpi w terenie a mogłaby w np. szatni.
Zgłoś
AdamK90 2025-06-06, 20:01 1
Antoni79 napisał/a:

Tak, tak "Wierza" kontroli lotów, to całe Twoje życie.

Amen.
Jest jeden co zauważył błąd ortograficzny pięknie, bo co do "Driver19" miałem rację w poprzednim komentarzu nawet tego nie wyłapał, trochę za szybko, bo spaliłeś temat, trzeba było mu dać więcej czasu. W dobie internetu, może wujek googl, by mu podpowiedział.
Z Nowego Yorku.....Mówił Mariusz Max Kolanko.
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-06-06, 20:19 7
Policja czy nie policja, ale trzeba być specjalnym wydaniem frajera, żeby tak robić ludziom koło dupy. Spali to spali. Nagrałeś to nagrałeś, mozna się pośmiać, ale wrzucać do neta? Faja jesteś i tyle, rura
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-06-06, 20:20
AdamK90 napisał/a:

Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.

@AdamK90 na prawdę jesteś kontrolerem ruchu lotniczego? Pytam bo fascynuje mnie ten zawód. Działasz na Okęciu czy innym lotnisku?
Zgłoś
blokershk 2025-06-06, 20:23 1
A wam czasem nie zdążyło się walnąć komara w pracy ?
Zgłoś
AdamK90 2025-06-06, 20:27 1
Tomilidżons1984 napisał/a:

@ na prawdę jesteś kontrolerem ruchu lotniczego? Pytam bo fascynuje mnie ten zawód. Działasz na Okęciu czy innym lotnisku?

Tak, naprawdę, jak bym chciał sobie żarty porobić to wstawił, bym coś na tik toka, albo inny tego typu portal dla dzieci, ale "Driver19" się odpalił i trzeba było coś odp, bo chyba, go zazdrość połknęła.
Początek Modlin teraz Okęcie. Sadistic.pl to taki reset głowy, po bardzo stresującej pracy.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-06, 20:29 1
AdamK90 napisał/a:

Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.

A ja jestem Jezusem i Hendrixem w jednej osobie. Ale nie mów nikomu, dobra? 🤫
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-06, 20:39 3
AdamK90 napisał/a:

Tak, naprawdę, jak bym chciał sobie żarty porobić to wstawił, bym coś na tik toka, albo inny tego typu portal dla dzieci, ale "Driver19" się odpalił i trzeba było coś odp, bo chyba, go zazdrość połknęła.
Początek Modlin teraz Okęcie. Sadistic.pl to taki reset głowy, po bardzo stresującej pracy.

Jesteś jesteś, i co kontrolujesz w tej swojej "wierzy" skoro nawet poprawnie nie potrafisz napisać tego słowa?

Mamy na sadolu, analnego kontrolera lotów. K🤬a tego jeszcze nie grali. Wyślesz nam jakieś zdjęcia z tych waszych analnych zabaw z kolegami ?

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
AdamK90 2025-06-06, 20:40 2
Shaolin_Majster napisał/a:

A ja jestem Jezusem i Hendrixem w jednej osobie. Ale nie mów nikomu, dobra? 🤫

Będę milczał.
Milcznie jest złotem,a mowa jest srebrem, lecz w moim przypadku jest odwrotnie, bo jak to mówią "W robocie". Ja to określam mianem praca z powołania i pasji.
Bardzo dużo się mówi i to przez słuchawki i " To, ja jestem bogiem wyobraź to sobie" więc nie wiem czy nie puszczę tego w eter.
Zgłoś
Bonkojad 2025-06-06, 20:42
Petardą mogli rzucić.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-06-06, 20:59 4
Ciekawsze by było, gdyby kierowcy pałę obrabiała....
Zgłoś
piotrek19851985 2025-06-06, 21:08 1
Co to za dziwny język komentującego w tym filmie? Czyż by inżynier chciał pouczać nas Polaków? Ona ma nasze przyzwolenia a ten pajac niech się nie wp🤬la.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-06, 21:20
AdamK90 napisał/a:

Będę milczał.
Milcznie jest złotem,a mowa jest srebrem, lecz w moim przypadku jest odwrotnie, bo jak to mówią "W robocie". Ja to określam mianem praca z powołania i pasji.
Bardzo dużo się mówi i to przez słuchawki i " To, ja jestem bogiem wyobraź to sobie" więc nie wiem czy nie puszczę tego w eter.

"Z powołania i pasji" a jednocześnie " bardzo stresującej pracy"... Hmmm... 🤔

P🤬lnięty być nie możesz, macie masę psychotestów, generalnie ogarnięci z Was ludzie.🤝🏻

Więc w rachubę wchodzi tylko druga możliwość.
Jesteś świadomym bądź jeszcze nieświadomym dewiantem o osobowości masochistycznej. No jak można nie p🤬lnąć "na oko" w robocie??? 😂

Chłopie zmień tą robotę, pókiś nie ześwirował,
choć wzmianki o tym że "jesteś Bogiem" są wysoce niepokojące.... 😂

Ej, nie gadaj nikomu o Jezusie i Hendrixie, pris. 🙏🏻
😁
Zgłoś
specjal01 2025-06-06, 21:24 2
🎵 Ach śpij kochanie
Jeśli gwiazdkę na pagonie chcesz – dostaniesz... 🎶
Zgłoś
Johny035 2025-06-06, 21:26
AdamK90 napisał/a:

Pytanie dotyczy całego życia, a nie jednej pracy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie