Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kobo7 2025-06-06, 21:27 2
mazga50 napisał/a:

Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.

Debil jesteś.
Zgłoś
ROMANCEF1111 2025-06-06, 21:28 4
Ciekawe czy oj🤬a pałkersona
Zgłoś
Bronchacz 2025-06-06, 21:31 6
Frank_Lopez napisał/a:

Policja czy nie policja, ale trzeba być specjalnym wydaniem frajera, żeby tak robić ludziom koło dupy. Spali to spali. Nagrałeś to nagrałeś, mozna się pośmiać, ale wrzucać do neta? Faja jesteś i tyle, rura

Swego czasu pod...łem Stołeczną Straż Miejską w ramach vendetty.
Najpierw oni mnie bezczelnie wyłowili po blachach - budowano wówczas stację metra Wileńska i ktoś wymyślił dopuścić tylko ruch lokalny - zakaz wjazdu "obcym". Raz na kilka miesięcy do lekarza tamtędy śmigałem i jadąc za autobusem nie miałem szansy rozczytać wielgachnej tablicy informacyjnej pisanej maczkiem.
Było to zresztą ewidentne masowe "koszenie frajerów", bo dalej stała podobna do tej z filmu laska i kierowała na bok nietubylcze blachy. Wqrw mnie wtedy ogarnął.
Za parę tygodni jadąc na poranną zmianę nagrałem, jak Lanos dzielnych Strażników przejechał na czerwonym, co już z 5 sekund było zapalone...
Filmik wrzuciłem na YT, a mail z linkiem poszedł do Straży z zapytaniem o interpretację, czy to było jeszcze późne żółte, czy już jednak wczesne czerwone?...
Do wiadomości redakcji Fakt i Super Express oczywiście.
Sprawie nadali oficjalny bieg, tudzież zwrotnym mailem poinformowali o nadanym numerze.
Także ten - jeśli komuś za skórę kiedyś zaleźli to NO MERCY!
Zgłoś
hiqq 2025-06-06, 21:45
mazga50 napisał/a:

Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.

No sory mieli pecha lub kiepsko się chowali 😉
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-06, 21:48 1
Może zemdlała jak Giertych kiedy mu zrobili wjazd na kwadrat żeby poszukać milionów co zaj🤬?

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
riddick1773 2025-06-06, 22:01 1
Twoje podatki? Chlopie xa to co ty odprowadzasz to by nawet na jedną oponę pewnie nie było do tego samochodu. Po drugie przeświadczenie lemingow że to dzięki nim ten kraj istnieje jest straszne i zarazem smieszne

podpis użytkownika

C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
JoSeed 2025-06-06, 22:03 3
Ja nie rzucę 😎
Zgłoś
420710247365 2025-06-06, 22:18 1
Nawet dzisiaj tak samo spałem w pojeździe służbowym zupełnie jak pani policjantka. Nic nie robiłem poza relaksowaniem się a piniunc leciał. O takim czymś większość z was może tylko pomarzyć, wiem o tym... No trudno, takie życie, jednemu się lepiej w nim ułoży a drugiemu gorzej. I co jeszcze powiem... Chyba już nic nie powiem.

edit: właściwie mi się lepiej spało niż jej bo bidulka siedzi niewygodnie skulona a ja się rozj🤬em centralnie w poprzek siedzeń, pod głową miałem poduszkę ze zwiniętej bluzy z polaru, buty zdjęte, okna opuszczone częściowo bo ładna pogoda, podkast se zapuściłem do słuchania i dwie godzinki zleciały
Zgłoś
Dominikku 2025-06-06, 22:18 1
mazga50 napisał/a:

Gdzie mam rzucić tym kamieniem?
Zgłoś
Johny035 2025-06-06, 22:27 2
420710247365 napisał/a:

Nawet dzisiaj tak samo spałem w pojeździe służbowym zupełnie jak pani policjantka. Nic nie robiłem poza relaksowaniem się a piniunc leciał. O takim czymś większość z was może tylko pomarzyć, wiem o tym... No trudno, takie życie, jednemu się lepiej w nim ułoży a drugiemu gorzej. I co jeszcze powiem... Chyba już nic nie powiem.
edit: właściwie mi się lepiej spało niż jej bo bidulka siedzi niewygodnie skulona a ja się rozj🤬em centralnie w poprzek siedzeń, pod głową miałem poduszkę ze zwiniętej bluzy z polaru, buty zdjęte, okna opuszczone częściowo bo ładna pogoda, podkast se zapuściłem do słuchania i dwie godzinki zleciały

na oddziale wszystko dobrze? internet widzę działa.
Zgłoś
cocktajl 2025-06-06, 22:32
JoSeed napisał/a:

Ja nie rzucę 😎

Wlasnie to chcialem usłyszec. W niedziele jade z synem połozyc sie u was na jednym z oddziałów. Śpioszki
Zgłoś
Ojciec_Bongmana 2025-06-06, 22:35
Driver19cm napisał/a:

Jedyne kim możesz być, to kontrolerem ruchu analnego. Ten wchodzi, tamten wychodzi

XDDDDDDD Krótka piłka

podpis użytkownika

Weteran wojny memowej 2014-2015
4-krotny Masturbator Roku w kategorii do 10cm
Podwójny laureat Złotej Piwnicy
Zgłoś
Ziebaj 2025-06-06, 22:47 2
Nieroby p🤬lone, nieudaczniki życiowe.
Zgłoś
JoSeed 2025-06-06, 22:56 1
cocktajl napisał/a:

Wlasnie to chcialem usłyszec. W niedziele jade z synem połozyc sie u was na jednym z oddziałów. Śpioszki

Zapraszam )))
Spytam tylko, ile pociecha ma wiosen?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-06, 23:00
A mogła zabić

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie