📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
Myślałem że dupy daje chociaż. Śpij słodko aniołku i rozsyłaj CV powoli.
Do szpitala idź i zobacz na co idą. Ulica się przejedź samochodem szury omijaj. To jest nic
drjosefmengele napisał/a:
no niby wszystko się zgadza tylko to jest służba a nie robota
A może ma przerwę?
TwójCzarnyPan napisał/a:
A może ma przerwę?
przerwe bambo to można mieć na michę, na sranie i ewentualnie na zamerdanie ogonem, zwłaszcza pies!
AdamK90 napisał/a:
Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.
Pfffff no to jest ładny pocisk. xD
O ile serio operujesz na owym stanowisku.
Zatem znasz też pewnie trochę historii albo jakieś legendy swej wieży, na bank musiało być coś co postawiło całą wieże w stan "sraczki" [ wzmożonej gotowości / ruchliwości ].
Nawlekaj waść, takie rzeczy to czasem perełki.
@Pyszuki
o no to trzeba przepisy zmienić, bo skoro ma prawo jak zwykły pracownik to nie k**wa do drzemki...
o no to trzeba przepisy zmienić, bo skoro ma prawo jak zwykły pracownik to nie k**wa do drzemki...
mazga50 napisał/a:
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.
ja w robocie mam dmuchany materac, śpiwór i podusię
To co ty na to że ja w robocie na legalu mogę spać nawet w dzień i na dodatek mam łóżko?
Obciągnie naczelnikowi i będzie cacy. Jeszcze premie dostanie. Takie są właśnie policjantki.
TwójCzarnyPan napisał/a:
To samo chciałem napisać. Sam dużo jeżdżę, często sobie przysypiam w aucie i krzywda się nikomu nie dzieje.
I prawidłowo bo jakbyś jeździł na przypał z zapałkami pod powiekami doprowadził byś do wypadku a tak 10 czy 20 minut drzemki rstuje sytuacje.
mazga50 napisał/a:
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.
jakim trzeba być przegrywem życiowym żeby w nocy pracować . (nie mówię tutaj o ludziach którzy ratują życie innym jak policja czy pogotowie)
Zpider napisał/a:
Powiedz to moim znajomym programistom. Ja też wolę robić swoje w nocy — dzień jest od spania. Niestety zbyt dużo jest zebrań w ciągu dnia, trzeba wtedy siedzieć przy kompie ze słuchawkami na łbie, ale kiedy w kalendarzu nic nie ma — po co mam pracować kiedy słońce w oczy świeci zamiast w nocy jak każdy w standardowym spektrum autyzmu?jakim trzeba być przegrywem życiowym żeby w nocy pracować . (nie mówię tutaj o ludziach którzy ratują życie innym jak policja czy pogotowie)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie