Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zpider 2025-06-07, 6:43
mazga50 napisał/a:

Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.

jakim trzeba być przegrywem życiowym żeby w nocy pracować . (nie mówię tutaj o ludziach którzy ratują życie innym jak policja czy pogotowie)
Zgłoś
majeńka 2025-06-07, 6:54
Zpider napisał/a:

jakim trzeba być przegrywem życiowym żeby w nocy pracować . (nie mówię tutaj o ludziach którzy ratują życie innym jak policja czy pogotowie)

Powiedz to moim znajomym programistom. Ja też wolę robić swoje w nocy — dzień jest od spania. Niestety zbyt dużo jest zebrań w ciągu dnia, trzeba wtedy siedzieć przy kompie ze słuchawkami na łbie, ale kiedy w kalendarzu nic nie ma — po co mam pracować kiedy słońce w oczy świeci zamiast w nocy jak każdy w standardowym spektrum autyzmu?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
BatmanBB 2025-06-07, 6:56
Johny035 napisał/a:

na oddziale wszystko dobrze? internet widzę działa.

Już się tak nie chwal busiorzu 🤣😂 i tak wiemy że lejesz do butli hahaha

[ Dodano: 2025-06-07, 07:01 ]
Johny035 napisał/a:

Sorry kolego, komentarz mial być do przychlasta "420710247365" 🤭
Zgłoś
JoSeed 2025-06-07, 7:08 1
A propo's spania w pracy...

Większość z Was rzucilaby kamieniem, ale we mnie, wiedząc, że zdarza się mnie czy moim koleżankom położyć w pracy...
Ale powiem, jak to wygląda.
Korzystamy z okazji, żeby zamknąć oko i wyciągnąć odnóża wtedy, kiedy jest to możliwe... (spokojny oddzial, stabilne dzieci). Zawsze zostaje ktoś, kto pilnuje oddziału, nie ma możliwości, że wszyscy idziemy spać
W sytuacji, gdy cokolwiek się zaczyna dziać (przyjęcie pacjenta, pogorszenie stanu itp) - koniec drzemki.

Moze Was to irytować, wszak w pracy się pracuje... ale pomyślcie, że przychodzicie do mnie z noworodkiem o 4.00 nad ranem i ja, bez wypoczynki, choćby krótkiego i ze zmęczonymi oczami mam zająć sie Twoim dzieckiem, założyć wkłucie, pobrać badania i obserwować niepokojące objawy...

Uważam, że wszystko trzeba robić z głową.
Panią policjantkę rozumiem. Tylko miejsce kiepskie zbalazla...
Zgłoś
zbigniewz 2025-06-07, 7:09 1
I za 25 lat na emeryturę
Zgłoś
MorroRex 2025-06-07, 7:25
hahaha to moglby byc wstęp do jakiegos gangbangu
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-06-07, 8:21
Bronchacz napisał/a:

Swego czasu pod...łem Stołeczną Straż Miejską w ramach vendetty.
Najpierw oni mnie bezczelnie wyłowili po blachach - budowano wówczas stację metra Wileńska i ktoś wymyślił dopuścić tylko ruch lokalny - zakaz wjazdu "obcym". Raz na kilka miesięcy do lekarza tamtędy śmigałem i jadąc za autobusem nie miałem szansy rozczytać wielgachnej tablicy informacyjnej pisanej maczkiem.
Było to zresztą ewidentne masowe "koszenie frajerów", bo dalej stała podobna do tej z filmu laska i kierowała na bok nietubylcze blachy. Wqrw mnie wtedy ogarnął.
Za parę tygodni jadąc na poranną zmianę nagrałem, jak Lanos dzielnych Strażników przejechał na czerwonym, co już z 5 sekund było zapalone...
Filmik wrzuciłem na YT, a mail z linkiem poszedł do Straży z zapytaniem o interpretację, czy to było jeszcze późne żółte, czy już jednak wczesne czerwone?...
Do wiadomości redakcji Fakt i Super Express oczywiście.
Sprawie nadali oficjalny bieg, tudzież zwrotnym mailem poinformowali o nadanym numerze.
Także ten - jeśli komuś za skórę kiedyś zaleźli to NO MERCY!

No, to jest właśnie to o czym pisałem. Do takich rzeczy trzeba być specjalną odmianą łajzy frajera. Jeszcze jesteś z tego dumny, jak nomen omen medalowy pies. Ormo czuwa.
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2025-06-07, 10:21 2
@AdamK90: On (D19) zawsze jest mocny w ryju, a tak naprawdę to miękka klucha.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-07, 10:36
Jak na to co oni odwalają to jest cały c🤬j żeby tylko takie mieli przypały
Zgłoś
Infiniti09 2025-06-07, 12:32
fajna, ja tam bym na służbie w krzakach nie spał
Zgłoś
Bronchacz 2025-06-07, 13:19
Frank_Lopez napisał/a:

No, to jest właśnie to o czym pisałem. Do takich rzeczy trzeba być specjalną odmianą łajzy frajera. Jeszcze jesteś z tego dumny, jak nomen omen medalowy pies. Ormo czuwa.

Nie wiem czy się zrozumieliśmy - rozróżniam przypadki gdy mam do czynienia z ludźmi zupełnie dla mnie neutralnymi - i wtedy zaiste uj mi do ich przypałów i dziwactw. Zdaję sobie sprawę, że sam święty nie jestem.
Ale "prawo do zemsty" to już insza inszość...
Zapewne dożyjesz późnej starości, jeśli potrafisz tak wspaniałomyślnie odpuszczać bliźnim (czego szczerze Ci życzę).
Moja natura niestety jest inna. Pamiętliwa taka.
Nawet rodzona siostra kiedyś w awanturze "pojechała mi" parę słów za dużo.
Nie musiała - własne ego chciała wzmocnić może?
I od 30 lat z hakiem się nie znamy.
Zgłoś
420710247365 2025-06-07, 15:17
Johny035 napisał/a:

Nie wiem bo to ty jesteś na proktologii, badają co tak tam boli, bro!
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-06-07, 16:31
Frank_Lopez napisał/a:

Policja czy nie policja, ale trzeba być specjalnym wydaniem frajera, żeby tak robić ludziom koło dupy. Spali to spali. Nagrałeś to nagrałeś, mozna się pośmiać, ale wrzucać do neta? Faja jesteś i tyle, rura

Masz ból dupy że ktoś wrzucił film jak pies sra na podatnika?
Milicja służy partii która rządzi i za nic ma obywatela oraz prawo.
Bardzo dobrze że ktoś wrzuca film jak ta pato kasta sra na Polaków.
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-06-07, 17:22
Bronchacz napisał/a:

Nie wiem czy się zrozumieliśmy - rozróżniam przypadki gdy mam do czynienia z ludźmi zupełnie dla mnie neutralnymi - i wtedy zaiste uj mi do ich przypałów i dziwactw. Zdaję sobie sprawę, że sam święty nie jestem.
Ale "prawo do zemsty" to już insza inszość...
Zapewne dożyjesz późnej starości, jeśli potrafisz tak wspaniałomyślnie odpuszczać bliźnim (czego szczerze Ci życzę).
Moja natura niestety jest inna. Pamiętliwa taka.
Nawet rodzona siostra kiedyś w awanturze "pojechała mi" parę słów za dużo.
Nie musiała - własne ego chciała wzmocnić może?
I od 30 lat z hakiem się nie znamy.

Ja ciebie rozumiem. Jesteś zacietrzewionym bucem. Konflikty eskalujesz a nie rozwiązujesz. Normalna sprawa pośród prymitywów.
Zgłoś
Olakicia 2025-06-07, 18:12
Ale wiecie, że policjant w czasie pełnienia służby także ma przerwy, jak każdy człowiek zatrudniony na etacie?
Mogą wykorzystać swoją przerwę jak chcą. Mogą spać, żreć, srać i generalnie nic nikomu do tego.
Ciekawe czy wy byście chcieli, żeby ktoś filmik kręcił, jak siedzicie na przerwie w klopie, lub drapiecie się po dupie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie