Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bronchacz 2025-06-07, 18:16
Frank_Lopez napisał/a:

Ja ciebie rozumiem. Jesteś zacietrzewionym bucem. Konflikty eskalujesz a nie rozwiązujesz. Normalna sprawa pośród prymitywów.

Hmm...
Dałeś mi powód do rozważań nad sobą samym.
Aż tak źle to chyba nie jest z tym eskalowaniem przeze mnie konfliktów - choć może i czasem warto by odpuścić?...
Jako dowód mego braku zacietrzewienia w stosunku do Ciebie - przyjmij proszę cytat z ust jednego z największych Polaków (jak przynajmniej twierdzą niektórzy):
- "Spieprzaj, Dziadu!" 😃
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-06-07, 19:09
mazga50 napisał/a:

Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.

Placimy podatki na nich wiec to co innego
Zreszta myslisz ze akurat to ze ona spi na sluzbie to pierwszy raz?
Zgłoś
AdamK90 2025-06-07, 19:42 1
NEGANxLUCILLE napisał/a:

@: On (D19) zawsze jest mocny w ryju, a tak naprawdę to miękka klucha.

Nic dodać, nic ująć 👏
Zgłoś
pepek002 2025-06-07, 23:13
Lipiniorz25 napisał/a:

Placimy podatki na nich wiec to co innego
Zreszta myslisz ze akurat to ze ona spi na sluzbie to pierwszy raz?

Amebo... Każdy na każdego płaci podatki... Wszędzie tłumaczycie to płaceniem podatków na psów XD. Mieli przerwę to sobie kimneli, ot problem.
Zgłoś
f3zby 2025-06-07, 23:40
do dzioba jej mogl dac
Zgłoś
Petrus_ex_finibus_universi 2025-06-08, 0:49
Driver19cm napisał/a:

Jedyne kim możesz być, to kontrolerem ruchu analnego. Ten wchodzi, tamten wychodzi

Sadistic to sadistic, ale dodaj cos na poziomie, zwlaszcza twoje komenty nic nie wnoszace, ale jak sie jest wiecznie nacpanym to normalne
Zgłoś
Coffey 2025-06-08, 1:12
Olakicia napisał/a:

Ale wiecie, że policjant w czasie pełnienia służby także ma przerwy, jak każdy człowiek zatrudniony na etacie?
Mogą wykorzystać swoją przerwę jak chcą. Mogą spać, żreć, srać i generalnie nic nikomu do tego.
Ciekawe czy wy byście chcieli, żeby ktoś filmik kręcił, jak siedzicie na przerwie w klopie, lub drapiecie się po dupie.

Bym chyba musiał być chory na łeb, żeby tracić przerwę na sranie. Na przerwie się siedzi na stołowce i fajce. Sra się w czasie pracy
Zgłoś
Mizer 2025-06-08, 2:04
Oczami wyobraźni, widziałem tą sytuację trochę w inny sposób…
Coś typu policjantka na służbie robi loda koledze, likę that
Zgłoś
smc 2025-06-08, 10:01
blokershk napisał/a:

A wam czasem nie zdążyło się walnąć komara w pracy ?

Zrobiłeś literówkę w słowie: "konia".
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-06-08, 10:17 1
pepek002 napisał/a:

Amebo... Każdy na każdego płaci podatki... Wszędzie tłumaczycie to płaceniem podatków na psów XD. Mieli przerwę to sobie kimneli, ot problem.

Tepaku nie odpozniasz branzy panstwowej od prywatnej?
Zgłoś
Olakicia 2025-06-08, 13:49
Coffey napisał/a:

Bym chyba musiał być chory na łeb, żeby tracić przerwę na sranie. Na przerwie się siedzi na stołowce i fajce. Sra się w czasie pracy

True😁🩷
Zgłoś
kelner12 2025-06-08, 16:34
policjanci też ludzie było zapukać i powiedzieć że światła włączone i aku zdechnie
Zgłoś
maninbalaclava0000 2025-06-08, 16:36 1
AdamK90 napisał/a:

Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.

To skoro już się pochwaliłeś gdzie pracujesz i rzucasz kamieniem to teraz pochwal się Nam ile czasu bez przerwy możesz spędzić jako kontroler na stanowisku pracy? I ile masz zapewnionych przerw w pracy jako kontroler:) bo z tego co się orientuję za dużo tej ciągłości nie masz więc i przerw w pracy masz dużo więcej niż chociażby Policjanci na załączonym filmie, którym przysługuje 30minut przerwy przy 12 godzinnej służbie.

podpis użytkownika

Witajcie w naszej bajce
Zgłoś
mdmm 2025-06-08, 17:16
JoSeed napisał/a:

A propo's spania w pracy...
Większość z Was rzucilaby kamieniem, ale we mnie, wiedząc, że zdarza się mnie czy moim koleżankom położyć w pracy...
Ale powiem, jak to wygląda.
Korzystamy z okazji, żeby zamknąć oko i wyciągnąć odnóża wtedy, kiedy jest to możliwe... (spokojny oddzial, stabilne dzieci). Zawsze zostaje ktoś, kto pilnuje oddziału, nie ma możliwości, że wszyscy idziemy spać
W sytuacji, gdy cokolwiek się zaczyna dziać (przyjęcie pacjenta, pogorszenie stanu itp) - koniec drzemki.
Moze Was to irytować, wszak w pracy się pracuje... ale pomyślcie, że przychodzicie do mnie z noworodkiem o 4.00 nad ranem i ja, bez wypoczynki, choćby krótkiego i ze zmęczonymi oczami mam zająć sie Twoim dzieckiem, założyć wkłucie, pobrać badania i obserwować niepokojące objawy...
Uważam, że wszystko trzeba robić z głową.
Panią policjantkę rozumiem. Tylko miejsce kiepskie zbalazla...

Ale tutaj jest możliwość, że wszyscy poszli spać. Bo poza nią nikogo tu nie widzę.
Zgłoś
NiebieskiPapug 2025-06-08, 17:56
Może nie miała zgłoszeń, a ponadto powinien być drugi policjant w patrolu. Może coś się stało, albo trwało to krótko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie