Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mazga50 2025-06-06, 18:17 160
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.
Zgłoś
romek134 2025-06-06, 18:20 16
Wielkie mi halo. Ja też lubię sobie uciąć komarka po dobrym kebsie.
Zgłoś
19WTJ89 2025-06-06, 18:21 80
W tym momencie uratowała od mandatów wielu naszych braci.
Zgłoś
konto usunięte 2025-06-06, 18:24 18
Przynajmniej mandatów nie wystawiała w tym czasie.
Zgłoś
mocnymarcin5 2025-06-06, 18:29 45
Kto po seksie nigdy nie zasnął niech pierwszy rzuci kamieniem
Zgłoś
AdamK90 2025-06-06, 18:44 49
mazga50 napisał/a:

Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.

Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-06, 18:57 8
mazga50 napisał/a:

To samo chciałem napisać. Sam dużo jeżdżę, często sobie przysypiam w aucie i krzywda się nikomu nie dzieje.
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-06, 18:59 71
AdamK90 napisał/a:

Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.

Jedyne kim możesz być, to kontrolerem ruchu analnego. Ten wchodzi, tamten wychodzi

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
AdamK90 2025-06-06, 19:05 31
Driver19cm napisał/a:

Jedyne kim możesz być, to kontrolerem ruchu analnego. Ten wchodzi, tamten wychodzi

Dlatego taki nick "Driver19cm" marzenia dobra rzecz, ale widzę, że siedzisz w temacie a alnym głęboko. Kompleksy pchają cie do takich komentarzy.
Ty tylko możesz popatrzeć z dalaka na wierzę kontrolną.
A i tak tego nigdy nie osiągniesz, za dużo wyrzeczeń życiowych i nauki jak dla Ciebie.
Nie będę dyskutował z debilem, bo sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem, a widzę, że egzystujesz w brodziku intelektualnym.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-06, 19:15 11
mazga50 napisał/a:

Pierwszy rzucam kamieniem🙂
Ale to dla tego że nigdy nie pracowałem.
Zgłoś
chochlikhero166 2025-06-06, 19:30 4
mazga50 napisał/a:

No właśnie. Od tego jest noc i nocna zmiana. Od spania 💁🏻
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-06, 19:36 5
Dawaj kradniemy im pistolety
Zgłoś
konto usunięte 2025-06-06, 19:36 4
mazga50 napisał/a:

no niby wszystko się zgadza tylko to jest służba a nie robota
Zgłoś
Antoni79 2025-06-06, 19:50 21
AdamK90 napisał/a:

Dlatego taki nick "Driver19cm" marzenia dobra rzecz, ale widzę, że siedzisz w temacie a alnym głęboko. Kompleksy pchają cie do takich komentarzy.
Ty tylko możesz popatrzeć z dalaka na wierzę kontrolną.
A i tak tego nigdy nie osiągniesz, za dużo wyrzeczeń życiowych i nauki jak dla Ciebie.
Nie będę dyskutował z debilem, bo sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem, a widzę, że egzystujesz w brodziku intelektualnym.

Tak, tak "Wierza" kontroli lotów, to całe Twoje życie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem