Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mazga50 Wczoraj 18:17 101
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.
Zgłoś
romek134 Wczoraj 18:20 8
Wielkie mi halo. Ja też lubię sobie uciąć komarka po dobrym kebsie.
Zgłoś
19WTJ89 Wczoraj 18:21 55
W tym momencie uratowała od mandatów wielu naszych braci.
Zgłoś
Argeusz Wczoraj 18:24 11
Przynajmniej mandatów nie wystawiała w tym czasie.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
mocnymarcin5 Wczoraj 18:29 29
Kto po seksie nigdy nie zasnął niech pierwszy rzuci kamieniem

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zgłoś
AdamK90 Wczoraj 18:44 33
mazga50 napisał/a:

Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.

Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 18:57 7
mazga50 napisał/a:

To samo chciałem napisać. Sam dużo jeżdżę, często sobie przysypiam w aucie i krzywda się nikomu nie dzieje.
Zgłoś
Driver19cm Wczoraj 18:59 44
AdamK90 napisał/a:

Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.

Jedyne kim możesz być, to kontrolerem ruchu analnego. Ten wchodzi, tamten wychodzi

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
AdamK90 Wczoraj 19:05 21
Driver19cm napisał/a:

Jedyne kim możesz być, to kontrolerem ruchu analnego. Ten wchodzi, tamten wychodzi

Dlatego taki nick "Driver19cm" marzenia dobra rzecz, ale widzę, że siedzisz w temacie a alnym głęboko. Kompleksy pchają cie do takich komentarzy.
Ty tylko możesz popatrzeć z dalaka na wierzę kontrolną.
A i tak tego nigdy nie osiągniesz, za dużo wyrzeczeń życiowych i nauki jak dla Ciebie.
Nie będę dyskutował z debilem, bo sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem, a widzę, że egzystujesz w brodziku intelektualnym.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 19:15 9
mazga50 napisał/a:

Pierwszy rzucam kamieniem🙂
Ale to dla tego że nigdy nie pracowałem.
Zgłoś
chochlikhero166 Wczoraj 19:30 4
mazga50 napisał/a:

No właśnie. Od tego jest noc i nocna zmiana. Od spania 💁🏻
Zgłoś
MysteryMan Wczoraj 19:36 3
Dawaj kradniemy im pistolety
Zgłoś
drjosefmengele Wczoraj 19:36 4
mazga50 napisał/a:

no niby wszystko się zgadza tylko to jest służba a nie robota
Zgłoś
Antoni79 Wczoraj 19:50 14
AdamK90 napisał/a:

Dlatego taki nick "Driver19cm" marzenia dobra rzecz, ale widzę, że siedzisz w temacie a alnym głęboko. Kompleksy pchają cie do takich komentarzy.
Ty tylko możesz popatrzeć z dalaka na wierzę kontrolną.
A i tak tego nigdy nie osiągniesz, za dużo wyrzeczeń życiowych i nauki jak dla Ciebie.
Nie będę dyskutował z debilem, bo sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem, a widzę, że egzystujesz w brodziku intelektualnym.

Tak, tak "Wierza" kontroli lotów, to całe Twoje życie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie