Serce rośnie, jak widzę na co idą moje podatki.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.podpis użytkownika
Lewactwo to faszyściNiech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.
Ja rzucę, jestem kontrolerem ruchu lotniczego. Jak bym przysnął zapewne już byś bezpiecznie samolotem nie wylądował.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Jedyne kim możesz być, to kontrolerem ruchu analnego. Ten wchodzi, tamten wychodzi
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na nocce lub w robocie nigdy nie przykomarzył.
Dlatego taki nick "Driver19cm" marzenia dobra rzecz, ale widzę, że siedzisz w temacie a alnym głęboko. Kompleksy pchają cie do takich komentarzy.
Ty tylko możesz popatrzeć z dalaka na wierzę kontrolną.
A i tak tego nigdy nie osiągniesz, za dużo wyrzeczeń życiowych i nauki jak dla Ciebie.
Nie będę dyskutował z debilem, bo sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem, a widzę, że egzystujesz w brodziku intelektualnym.