Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
d................h 2014-01-17, 11:30 25
Sam nie wiem ... śmiać się czy płakać
Zgłoś
eekz 2014-01-17, 12:52 7
Jak dziś tego słuchałem to się śmiałem, ale w sumie teraz to mnie gotuje że takie k🤬a rzeczy się dzieją i to zupełnie na legalu.
Zgłoś
northrop 2014-01-17, 13:49 8
W 1:02 ładna gra słowna
Zgłoś
decode21 2014-01-17, 15:37 1
Rmf teraz p🤬lą na Tuska, a jak będą wybory będą mu do dupy wchodzić bez wazeliny.

podpis użytkownika

patorjk.com/text-color-fader/
Zgłoś
pakicito 2014-01-17, 16:18
@up
bo dostaną niezłą kasę za chwalenie premiera, kasę z podatków Polaków
Zgłoś
stworek 2014-01-17, 17:44
Ogólnie spoko, ale teraz się wk🤬iłem bo jakiś k🤬s zarabia 13tyś zł za nic, a ja zap🤬lam po 9-10h dziennie, w weekendy się ucząc i mam 1050zł.
Zgłoś
chlop 2014-01-17, 17:48
@up i ten k🤬a pajac ci mówi o bezrobociu toż to k🤬a trolowanie nas jak h🤬j to chyba są jakieś zawody tych k🤬iszonów ej Tadek powiedz coś tym nierobą p🤬lonym .... tak wiem co czujecie bez pracy głosuj na mnie a bedzie wam dane k🤬y j🤬e ,p🤬le .
Zgłoś
The.prophecy 2014-01-17, 17:56
Do pośredniaka, nieroby!

podpis użytkownika

o.0
Zgłoś