👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem czy zauważyliście, ale typ w większości swoich filmów czyta z promptera.

Myślę, że nieudolność reprezentacji jest naszym nowym elementem folkloru narodowego po 89 roku :]

@danielCIĄGAŁA
nie za dobry nick do wyzywania innych od pedałów
nie za dobry nick do wyzywania innych od pedałów

koniec ery maxa kolanki to teraz jakiegoś ćpuna i alkoholika tu wstawiacie??

gozdek napisał/a:
koniec ery maxa kolanki to teraz jakiegoś ćpuna i alkoholika tu wstawiacie??

"Sprzed zdjęcia stadionu Wembley..."

Nie wiem ile oni tam dokładnie zarabiają, ale na pewno nie małe pieniądze, nawet jeśli przegrają.
Ja to widzę tak:
Wygrywacie? - dostajecie full pensje + premie?
Remisujecie? - średnia krajowa
Przegrywacie? - oj, nic się nie stało
- minimalna krajowa...
I jak myślicie, czy nadal grali by tak kiepsko?
Ja to widzę tak:
Wygrywacie? - dostajecie full pensje + premie?
Remisujecie? - średnia krajowa
Przegrywacie? - oj, nic się nie stało

I jak myślicie, czy nadal grali by tak kiepsko?

Nie możemy ograniczać liczby posłów.... bo oni są już wystarczająco ograniczeni ^^
Dla mnie mistrz!
Dla mnie mistrz!
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Up@ I co w związku z tym? Zaburza to interpretacje słów które wypowiedział?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie