👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiejszy felieton Olbratowskiego był poświęcony jakże aktualnemu tematowi, mianowicie gender i jego skutkom.
Mądrze prawi, ale troszkę za mało w tym bojkotu.
Mądrze prawi, ale troszkę za mało w tym bojkotu.

@up Dobrze, że się mówi im więcej tym ludzi może ogarną się, że to jest GÓWNO i jest wbrew z ludzką naturą. Olbratowski przedstawił to w zabawny sposób i był postronny takie są media ... z wyjątkiem TVNu, Polsatu, Wyborczej i tak dalej i dalej.

kiedyś jak Olbratowski mówił, to reszta mikrofony powyłączane i luks a tera śmiechy chichy

gender srendel. Ludzie są poprostu coraz bardziej p🤬dowaci i swoim sp🤬dowacieniem chcą zarażać innych bo to łatwiejsze niż przyznanie się do tego, że jest się żałosną p🤬dą.

Ale prawda jest taka że im więcej się o tym mówi tym bardziej popularne się staje i walka z tym przybiera zupełnie inny obrót

Ludzie! wkurza mnie to jak wypowiadają się ludzie którzy nie maja bladego pojęcia o co chodzi a są najmądrzejsi! Z tego co ja się dowiedziałem to GENDER to nie jest robienie z ludzi pedałów i lesb, chodzi tylko o dawanie wolnej ręki dzieciom w wyborze tego czym chcą się bawić, po prostu ograniczenie gadania w przedszkolach co jest dla kogo,'Ty sie tym nie baw bo to jest dla chłopczyków/ dziewczynek' itd. jak facet chce byc kurzachem to niech bedzie, kobieta mechaniekiem samochodowym, też niech sobie bedzie i tyle! zawsze znajdą się jakies pedały i feministki, nic nie poradzimy.
PS w jakimś- już nie pamiętam w jakim kraju, od dawna stosują to GENDER i tak faceci w 90%zajmują sie męskimi zawodami a kobiety damskimi.
Dowiedzcie się ludzie tak naprawdę o co chodzi a później pieprzcie mądrości a nie głupoty!
PS w jakimś- już nie pamiętam w jakim kraju, od dawna stosują to GENDER i tak faceci w 90%zajmują sie męskimi zawodami a kobiety damskimi.
Dowiedzcie się ludzie tak naprawdę o co chodzi a później pieprzcie mądrości a nie głupoty!

1:16 złapał się za suty lol. jeszcze akurat jak drugi gościu spuszczał wzrok xD
Co ciekawe specjalnie dałem to w HD żeby było widać wyborczą na stole i nikt nie zauważył, jak to na tym portalu możliwe?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie