👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ogarniam fazy...
Wyjechał tym zestawem normalnie gość a ten pruje dupsko jakby musiał awaryjnie hamować bo mu przed maskę wyleciał...
To nie jest e36 1.6 mpowahhh z podtlenkiem lpg aby w 20 sekund do stówy się rozpędzić.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Wyjechał tym zestawem normalnie gość a ten pruje dupsko jakby musiał awaryjnie hamować bo mu przed maskę wyleciał...
To nie jest e36 1.6 mpowahhh z podtlenkiem lpg aby w 20 sekund do stówy się rozpędzić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Nagrywającemu tak się spiezszyło, że postanowił zjechać na parking i zmarnować kilkanaście muny i troche paliwka.
Debil nad debile
Debil nad debile
Tak czy owak, jesli sprawa została zgłoszona to ten z nożem dostanie po dupie.
ex32 napisał/a:
\
Taa 2 kilometry za skrzyżowaniem. Ty chyba jebnięty jesteś.
2 kilometry - chłopcze, jeśli masz prawko, to je zwróć i udaj się szybciutko do okulisty dla dobra nas wszystkich

Odległość nie ma znaczenia - wyjeżdżając z podporządkowanej nie masz prawa zmusić innego uczestnika ruchu do zmiany prędkości. Wszystko.
PS
I oducz się pyskowania, bo wyjdziesz kiedyś z domu, zapomnisz się, że już nie jesteś w internecie i Ci ktoś krzywdę zrobi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie