Od jutra pewnie wejdzie ustawa że pociągi i tramwaje też muszą puszczać pieszych.
Bo teraz ludzie to takie k🤬a ameby że stanąć na krawędzi chodnika i popatrzeć w lewo i prawo to jest za dużo.
Chyba wszystko na świecie jest tak dostępne i proste że ludzie nawet nie starają się przeżyć? Na jakim poziomie intelektualnym będę kolejne pokolenia? Będzie jeszcze coś takiego jak zaradność?
Bo teraz ludzie to takie k🤬a ameby że stanąć na krawędzi chodnika i popatrzeć w lewo i prawo to jest za dużo.
Chyba wszystko na świecie jest tak dostępne i proste że ludzie nawet nie starają się przeżyć? Na jakim poziomie intelektualnym będę kolejne pokolenia? Będzie jeszcze coś takiego jak zaradność?
Zero instynktu samozachowawczego,
zresztą infrastruktura tramwajowa powinna być lepiej ogarnięta pod względem bezpieczeństwa. Jak tacy młodzi ludzie powsiadają za kierownicę samochodu to się pozabijają np w Katowicach xD
zresztą infrastruktura tramwajowa powinna być lepiej ogarnięta pod względem bezpieczeństwa. Jak tacy młodzi ludzie powsiadają za kierownicę samochodu to się pozabijają np w Katowicach xD
Fajny filmik. Czekam na opinie ekspertów.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Czy masz pierwszeństwo czy zielone, rozglądaj się bo ludzie to idioci.
całe szczęście, ze miała pusty łeb, to przynajmniej tramwaj nie ucierpiał.
Róh Horzuf!
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
typowa młodzież, zero instynktu samozachowawczego, ważne że dobry bicik w słuchaweczkach był
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
1) piesi ameby bo się nie rozglądają
2) motorniczy ameba, bo:
a) wp🤬lił się na przejście na "czerwonym"
b) nie używa dzwonka, którym powinien nak🤬iać jak poj🤬y,
c) zap🤬la tym wozidłem a przed nim zakręt jak do dobrego driftu.
2) motorniczy ameba, bo:
a) wp🤬lił się na przejście na "czerwonym"
b) nie używa dzwonka, którym powinien nak🤬iać jak poj🤬y,
c) zap🤬la tym wozidłem a przed nim zakręt jak do dobrego driftu.