Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tranzystorowi odwaliło
GeorgeHarvey1 • 2024-07-01, 10:47

W Polsce, podczas sobotniego wydarzenia LGBT w Poznaniu, transpłciowy mężczyzna zaatakował działaczy organizacji Życie i Rodzina protestujących przeciwko temu wydarzeniu.

Organizacja Życie i Rodzina sprzeciwia się ideologii LGBT, aborcji i zmianie płci.
Zgłoś
rayananer 2024-07-01, 15:00 2
Wyjebac lewactwo i koscioly, Polacy - Słowianie to nie chrześcijanie a RODZIMOWIERCY a wedlug katoli - poganie. Odkąd i dopóki bedziemy krajem chrzescijanskim to bedzie taki syf a kto tego nie widzi to brawa dla was ze wyrzekliście się starych Bogów na rzecz nowego bożka z pustyni bez napletka gdzie obracał sie wśród samych pejsów.. Islam, chrzescijanstwo i judaizm wymyslila jedna i ta sama nacja ktora dzis dziala zgodnie z Polskim przyslowiem "tam gdzie dwoch sie bije, trzeci koszysta" if u know what i mean..
Zgłoś
ka_st 2024-07-01, 15:10 9
Love_is_Love napisał/a:

No i bardzo dobrze że zaatakował to zacofane katolstwo. Dopóki się tych zabobonów nie pozbędziemy, tym dłużej odwlekamy nasz rozwój.

lewactwo to stan umysłu.. krzycza pokoj rownosc tolerancja... a jak ktos ma inne zdanie to atakuja.. takim c🤬lom lewackim to dac sie wypowiedziec a sami sie zawsze zaoraja głupie szKODniki
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-07-01, 15:13 7
Love_is_Love napisał/a:

Zajebiście Cię mama wychowała Mam nadzieję, że odnajdziesz kiedyś swoje miejsce na świecie.

Dzięki. Obym odnalazł, najlepiej najdalej od takich wynaturzeń jak ty.
Zgłoś
Amdusjasi 2024-07-01, 15:17 4
Love_is_Love napisał/a:

No i bardzo dobrze że zaatakował to zacofane katolstwo. Dopóki się tych zabobonów nie pozbędziemy, tym dłużej odwlekamy nasz rozwój.

Chyba twój rozwój j🤬y degeneracie
Zgłoś
shoe5maker 2024-07-01, 15:24 4
I bardzo dobrze, jeszcze ktoś uwierzy że oni tacy biedni, a tak wiadomo że pedały tylko problemy i anarchię wprowadzą.
Zgłoś
JohnDoe 2024-07-01, 15:25 5
Love_is_Love napisał/a:

W oczach niedorozwoja, to takie zachowanie wydaje się być rozwojem.
Wyloguj się do życia Cioto.
Zgłoś
sensation87 2024-07-01, 15:43 4
Love_is_Love napisał/a:

UWAGA pederasta na pokładzie
Zgłoś
Caanonierka 2024-07-01, 16:26 11
Love_is_Love napisał/a:

Nie będzie "katolstwa"- wejdzie islam! A w szariacie..uczestnicy tej "uroczystości"...będą mieli RÓWNY LOT z warszawskich drapaczy chmur,bo islam homosiów ..uczy latać z najwyższych pięter,lub wiesza na mobilnych dżwigach!😁😁😁"Szanuj Boga swego bo możesz mieć gorszego!"!😁😁😁

Zgłoś
Dark-Side 2024-07-01, 16:55 4
Love_is_Love napisał/a:

Jaki rozwój?

Wy nie macie jakiegoś ,,swojego'' forum?

podpis użytkownika

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
redgull 2024-07-01, 17:31
C🤬jem jesteś tak jak twoi starzy, zj🤬a szmato. Obie grupy są zj🤬e, ale ktoś kto wierzy w boga bardziej. A jak ci stary wkładał c🤬ja
to nie protestowałes więc zawrzyj dupę cioto.
Kozłastopa napisał/a:

Nick zobowiązuje widzę. Jak ci transiol wkłada c🤬ja w dupę to nazywasz to rozwojem?
Czy może postęp cywilizacyjny, będzie miał miejsce wtedy jak z dwóch lasek czy chłopów dziecko wyjdzie ?
Powinien ci ktoś wydłubać oczy i zostawić na pastwę losu w lesie.

Zgłoś
WERFI 2024-07-01, 18:22 4
nieźle się tam w poznaniu bawicie z🤬by wgl czemu ten tranzystor nie został przekopany? poznań taki cały postępowy?
Zgłoś
donkapusta 2024-07-01, 18:29 4
Widzieliście? Policjanci dotykali go bez rękawiczek. K🤬a ohydne.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-07-01, 18:57
Normalny zdrowy gej kałowy !
Który uwielbia gdy miękko
bolec wciska się w gówienko !
A katole zazdroszczą że może sobie używać
zamiast bachory wychowywać
Co najwyżej gdy podczas sexu będzie zbytnia brawurka
to kupą się zapcha dziurka siurka.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
tolek01 2024-07-01, 18:58 3
Love_is_Love napisał/a:

jaki rozwój ? o czym ty p🤬lisz? chyba niedorozwój
Zgłoś
silwerbalk 2024-07-01, 19:11
C🤬j z obiema stronami ja tam mogę dorzucić noże i siekiery by podkręcić atmosferę ....

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie