Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Tranzystorowi odwaliło
GeorgeHarvey1 • 2024-07-01, 10:47

W Polsce, podczas sobotniego wydarzenia LGBT w Poznaniu, transpłciowy mężczyzna zaatakował działaczy organizacji Życie i Rodzina protestujących przeciwko temu wydarzeniu.

Organizacja Życie i Rodzina sprzeciwia się ideologii LGBT, aborcji i zmianie płci.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ibrahim 2024-07-01, 19:53
Co za szpetny chvj.....czy pisda, bo już się pogubiłem.
Zgłoś
mcs89 2024-07-01, 20:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
takamahi 2024-07-01, 20:17 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka 2024-07-01, 20:19

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
rayananer 2024-07-01, 20:20 4
Zgłoś
puchacz102 2024-07-01, 20:24 2
Zgłoś
takamahi 2024-07-01, 20:25
Zgłoś
SSS2SSS 2024-07-01, 20:26
Zgłoś
rayananer 2024-07-01, 20:29 2
takamahi napisał/a:

Tylko ci bez kropli oleju w głowie żyją historią zamiast dostosowywać się do obecnych realiów.

czyli jak okradne cie raz to wpuscisz mnie drugi raz bo bede obiecywal ze nie ukradne? i tak w kolko ciekawe ile czasu bys mi na to pozwalal zebys wtedy powiedzial - a jadnak ludzie sie nie zmieniaja i historia sie kolem toczy bo wlasnie ciągle wybieracie mniejsze lub wieksze zlo a wystarczy tylko srac na zachod i wschod..
Zgłoś
SSS2SSS 2024-07-01, 20:31 6
Love_is_Love napisał/a:

No i bardzo dobrze że zaatakował to zacofane katolstwo. Dopóki się tych zabobonów nie pozbędziemy, tym dłużej odwlekamy nasz rozwój.

Rozwój hivu, syfilisu, rzeżączki i innego gówna który między sobą wymieniacie tęczowi zboczeńce i pedofile
Zgłoś
majeńka 2024-07-01, 20:32 2
rayananer napisał/a:

nie wiem kolezano czy zabobon, jako rodzimowiercu przypisywali nazwy Bogów np zywiolom tak jak Perun to Bóg wojny, piorunów a wiec to co widzimy nazwalismy i po prostu przypisalismy historie do tego co jakby nie patrzec istnialo i istnieje

Ano, wyjdź w obecną pogodę na długi spacer/pracę na odkrytym terenie bez nakrycia głowy, zobaczysz jak cię południce dopadną.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Hubal79 2024-07-01, 20:32 1
Zgłoś
takamahi 2024-07-01, 20:36 1
Zgłoś
rayananer 2024-07-01, 20:42 2
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2024-07-01, 20:44 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem