osiedlowy pan Mietek uczy w przyspieszonym tempie kultury jakiegoś młodziaka
źródło nie moje, jak za mało sadystyczne, to do pieca z sucharami
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie."
~Słoń, Bajters
mietek przesadził, ale kto gówniarzy nauczy jak zwracać się do starszych
srał na to , mnie filmik rozbawił
(...) j🤬y ty, dzwoń k🤬o, a zaraz Tylko nie c🤬ju! No to jak może oczekiwać kultury jak sam wyzywa? Nie znamy sytuacji, dzieciakom dziś brakuje piątej klepki, ale ten nie wyglądał na agresora, raczej stary sk🤬ialy dziad miał jakiś problem.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Powinien szczylowi jeszcze drugiego lepa wypłacić.
Końcówka najlepsza, daj mi telefon bo mi sie rozładowuje.
Piwo dla Mietka - gówniarz dwa razy pomyśli następnym razem zanim pysk otworzy
I jak teraz madka znajdzie dziadka to będzie z p🤬dy strzelać, jaki to dziadek zły. A kiedyś jakby dzieciak w domu powiedziała że starszemu ubliżył to drugi raz by ojciec nap🤬lił
Piwo dla Mietka
Co to z tego gówniarstwa będzie, nie dość że zero szacunku do starszego (tak mimo że dziadek sam się zachowuje jak zachowuje) To jeszcze dostał delikatnego klapsa a reakcja jak by sierpowego od Tysona dostał.
Dobrze Mietek poszedł do spodu z łobuzem
Za moich czasów przez myśl mi nie przeszło, aby tak odpowiadać starszej osobie. Mogłem swoje zdanie mieć w głowie, ale za c🤬ja bym tak się nie odezwał. Jak matka z ojcem by się dowiedzieli to kabel od podiża szybko wgrywalby mi nowe ustawienia.
Sąsiad mógł być największym skuwielem, ale szacunek dla staszych musiał być.
Powinien jeszcze kilka kopniaków dostać gówniak jeden, mało ważne o co chodziło, miał rower a stary go zaczepiał mógł odjechać, ale widać że już dyskusja była, to się teraz często obserwuje. Młode knypcie mają za dużo do powiedzenia, bo szacunku nauczone nie zostały.
Piękne p🤬lnięcie korekcyjne. Podoba mi się kozaczenie, a potem lament jakby ktoś psu na ogon nadepnął.
SlimShady napisał/a:
(...) j***ny ty, dzwoń k***o, a zaraz Tylko nie ch*ju! No to jak może oczekiwać kultury jak sam wyzywa? Nie znamy sytuacji, dzieciakom dziś brakuje piątej klepki, ale ten nie wyglądał na agresora, raczej stary sk***ialy dziad miał jakiś problem.
bolało jak Ci przyj🤬?
s................l
2021-03-21, 15:01
dogip napisał/a:
Za moich czasów przez myśl mi nie przeszło, aby tak odpowiadać starszej osobie. Mogłem swoje zdanie mieć w głowie, ale za c🤬ja bym tak się nie odezwał. Jak matka z ojcem by się dowiedzieli to kabel od podiża szybko wgrywalby mi nowe ustawienia.
Sąsiad mógł być największym skuwielem, ale szacunek dla staszych musiał być.
Z 20-25 lat temu, Mietek dostałby od szczyli przekop po całym osiedlu i osmarkałby się tanim winem. Zobaczcie sobie ile było wirusów seboli w latach 90', więc już nie p🤬lcie, że jest tak źle. Nowi p🤬dowacieją niestety, ale coś za coś. Popyskują i się potem popłaczą i tyle z tego. Idealni niewolnicy systemu za 10+ lat.
@up
A co twoj komentarz ma do tego co zacytowałeś?
Ty tez dostales dzisiaj z liscia od Pana Mietka ???
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
To dotyczy wszystkich kozaków, którzy mają mordę "od ucha do ucha". Musicie rozróżniać bycie kozakiem w necie od p🤬dą w świecie.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.