osiedlowy pan Mietek uczy w przyspieszonym tempie kultury jakiegoś młodziaka
źródło nie moje, jak za mało sadystyczne, to do pieca z sucharami
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mietek przesadził, ale kto gówniarzy nauczy jak zwracać się do starszych
srał na to , mnie filmik rozbawił
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Powinien szczylowi jeszcze drugiego lepa wypłacić.
Końcówka najlepsza, daj mi telefon bo mi sie rozładowuje.
Piwo dla Mietka - gówniarz dwa razy pomyśli następnym razem zanim pysk otworzy
Co to z tego gówniarstwa będzie, nie dość że zero szacunku do starszego (tak mimo że dziadek sam się zachowuje jak zachowuje) To jeszcze dostał delikatnego klapsa a reakcja jak by sierpowego od Tysona dostał.
Dobrze Mietek poszedł do spodu z łobuzem
Powinien jeszcze kilka kopniaków dostać gówniak jeden, mało ważne o co chodziło, miał rower a stary go zaczepiał mógł odjechać, ale widać że już dyskusja była, to się teraz często obserwuje. Młode knypcie mają za dużo do powiedzenia, bo szacunku nauczone nie zostały.
konto usunięte
2021-03-21, 15:01
@up
A co twoj komentarz ma do tego co zacytowałeś?
Ty tez dostales dzisiaj z liscia od Pana Mietka ???
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
To dotyczy wszystkich kozaków, którzy mają mordę "od ucha do ucha". Musicie rozróżniać bycie kozakiem w necie od p🤬dą w świecie.