osiedlowy pan Mietek uczy w przyspieszonym tempie kultury jakiegoś młodziaka
źródło nie moje, jak za mało sadystyczne, to do pieca z sucharami
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale głupoty, niektóre stare dziady są bardziej pizgnięte i wyalienowane niż młodzi, którym "brakuje piątej klepki". Ja tam z opowiastek wujków pamiętam jak i tak się zwracali do starszych, którzy byli po prostu anormalni. Co więcej ciężko o szacunek do starszych, kiedy 100% elektrolatu 60 latków w górę to pis albo po - czyli niszczenie Polski. Każdy niezależnie od wieku powinien zasłużyć sobie na osobisty szacunek.
Kiedyś wszyscy byliśmy małolatami. I kiedyś tez będziemy dziadami. Trzeba o tym pamiętać
Dostał liścia i zemdlał ... bohater xD
Wszyscy tak komentują o szacunku do starszych ale na tym nagraniu to ten stary jako pierwszy wyzywa dzieciaka. Oczywiście nie widać początku tego zajścia ale jeśli ten stary zaczął bez powodu obrażać młodszego to czemu należy okazywać mu szacunek ? Jeśli ktoś nie ma szacunku do innych to niezależnie od wieku powinien być traktowany jak zwykły śmieć.
100x lepsze od tych filmów z "motoxxxdeczkamj" już rzygam nimi, a sadol traci na tym tylko, Admin już powinien tego zabronic
bardzo zimniutkie piwko dla miecia
Nowe pokolenie estrogennych ciot, taki lisc to by splynol po mnie jak po kaczce w tym wieku
Szybka nauka, której zapłakany kozaczyna do końca życia nie zapomni. Złoto.
Gazownik napisał/a:
Kiedyś wszyscy byliśmy małolatami. I kiedyś tez będziemy dziadami. Trzeba o tym pamiętać
nie wszyscy będą dziadami, trafi się taki mietek, w p🤬dę gówniakowi da i bedzie pozamiatane od szczekających gowniaków
jeszcze ten drugi w ryj powinien dostać i powinien mu tornister zabrać
macior13 napisał/a:
Piwo dla Mietka - gówniarz dwa razy pomyśli następnym razem zanim pysk otworzy
widzę że jesteś fanem lujów i innych śmieci takie mendy zasługują tylko na jedno .....
konto usunięte
2021-03-21, 18:09