Dźganie z laczowaniem. Dwóch szesnastolatków zatrzymanych, ofiara ciężko ranna.
A już myślałam, że pociąg nadjedzie... 😔
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Za dużo sadola.
Zalecam terapię pudelkiem.
🥸
No nie wiem doktorze, pudel tez nieźle zryty.Zajrzałem tam kiedyś,same k🤬y i patologia...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.A już myślałam, że pociąg nadjedzie... 😔
16 lat, co za zepsute śmiecie.
ps.
a co to za zlot tęczowych nicków w komentarzach? niezapowiedziany festiwal pedalarzy.
Byłem w norwegi 11 lat temu już wtedy słyszałem aby na siebie uważać
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!ja w Polsce mieszkam do urodzenia i cały czas słyszę, żeby na siebie uważać
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.I jak Ci idzie?
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!tak sobie, kiedyś stałam między wariatem uzbrojonym w wilki klucz francuski, a policjantem z bronią wycelowaną we mnie, bo wariat stał za mną, byłam bardzo młoda i głupia.... dopiero po jakimś czasie dotarło do mnie, jak bardzo głupia
miałam w życiu naprawdę dużo niebezpiecznych sytuacji, myślę, że wielu ludzi nie do końca zdaje sobie sprawę z tego, że w Polsce wcale nie jest bezpiecznie i nigdy nie było
tak sobie, kiedyś stałam między wariatem uzbrojonym w wilki klucz francuski, a policjantem z bronią wycelowaną we mnie, bo wariat stał za mną, byłam bardzo młoda i głupia.... dopiero po jakimś czasie dotarło do mnie, jak bardzo głupia
miałam w życiu naprawdę dużo niebezpiecznych sytuacji, myślę, że wielu ludzi nie do końca zdaje sobie sprawę z tego, że w Polsce wcale nie jest bezpiecznie i nigdy nie było
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.