📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:49

do 2050 roku w morzach i oceanach ma znajdować się więcej śmieci z plastiku niż naturalnej fauny i flory, także tego.

Fanfanfaro napisał/a:
do 2050 roku w morzach i oceanach ma znajdować się więcej śmieci z plastiku niż naturalnej fauny i flory, także tego.
Także ten.
Fanfanfaro napisał/a:
dlatego produkty jednorazowego użytku z plastiku zostają wycofywane takie jak talerze, sztućce, słomki, kubki, patyczki do uszu, reklamówki jednorazowe, zastąpione zostaną z papieru
fakt.pl/pieniadze/prawo/zakaz-sprzedazy-jednorazowek-z-plastiku-w-ue-o...
Ja to jestem ciekaw, jak śmieci z głębi lądu dostają się do oceanu
Ewidentnie Marsjanie nam je podrzucają

Ewidentnie Marsjanie nam je podrzucają

Zordonek napisał/a:
dlatego produkty jednorazowego użytku z plastiku zostają wycofywane takie jak talerze, sztućce, słomki, kubki, patyczki do uszu, reklamówki jednorazowe, zastąpione zostaną z papieru
żeby zdobyć tyle papieru ile teraz na zastąpienie tego wszystkiego będzie potrzebne trzeba będzie wyrąbać wszystkie lasy i podusimy się bo tlenu nie będzie.
I właśnie dlatego powinno się stosować butelki pet do powtórnego użycia albo wgl szkła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie