Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:02
🔥 Ktoś tu zaraz dostanie w mordę - teraz popularne
Andre1945 2023-01-25, 2:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzerstWybut 2023-01-25, 3:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Janko 2023-01-25, 8:33 2
Zgłoś
MłotNaKacapów 2023-01-25, 9:23 1
Zgłoś
jessjess 2023-01-25, 12:21 1
Zgłoś
Stob 2023-01-25, 13:40 1
Pamiętam czasy jak miałem agame brodatą. Raz u mnie na imprezie najedliśmy się tablet i moja uwczesna dziewczyna ze swoją koleżanką żarły robale którymi karmiłem bazyla. Hehe tak bardzo się do tego cieszyły. Ehhh piękne czasy :')
Zgłoś
Policeman 2023-01-25, 14:54
Wiecie, robale, które obłażą trupy kojarzą mi się z zepsuciem i zgnilizną. Syf, brud i inne śmierdzące rzeczy. Jak chcecie, to żryjcie to, więcej wołowinka dla mnie, spadek popytu to niższa cena
Zgłoś
Adae 2023-01-25, 15:02 2
Zgłoś
SlimShady 2023-01-25, 16:36 1
Zgłoś
quack 2023-01-25, 16:46
Zgłoś
OpenStreetMaps 2023-01-25, 20:27 1
Obejrzyjcie sobie o co chodzi z robaczywym biznesem i że wszyscy będziemy to musieli jeść. Jest to genialny biznes bo robaki nakarmi się byle czym jeszcze bardziej obrzydliwym niż same robale a robalami przetworzonymi w postaci mączki proteinowej dodawanej do wszystkiego będzie się karmić ludzi. I taniej będzie
youtu.be/n_V1xztb8GU?t=2256 I niech nikt się nie łudzi że będzie inaczej. Moderatorów proszę o nieusuwanie komentarza z linkiem bo na waszej stronie nie da się wstawić filmu z YouTuba zaczynającego się od konkretnej minuty.
Zgłoś
konto usunięte 2023-01-26, 0:14
świetne żarcie dla klasy robotniczej
Zgłoś
yankers 2023-01-26, 4:50
UrlichUrwich napisał/a:

Zaciukasz kurę, świnię, czy cokolwiek żywego, to musisz najpierw wypatroszyć. A robala tylko umyć i jeść ze wszystkim co ma w środku?
Rozumiem bieda itp, ale w sklepach półki pełne a ja mam jeść coś nienaturalnego w tym klimacie tylko dla cudzego wymysłu....?

Jakiego nienaturalnego?
W Polsce, Francji czy Niemczech od XIII do XX wieku jadało się zupę z chrabąszczy majowych
Ba, w XX wieku owe skarmelizowane chrabąszcze były istnym przysmakiem.
Zgłoś
Adae 2023-01-27, 16:45
Zgłoś
metyoo 2023-01-29, 0:34
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem