👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oj powiedział i to aż za dużo. Media zależne to kupa gówna i c🤬j
Zenek musi jeszcze nagrać piosenkie o myciu rąk i nie smarkaniu w palce.
Nie od dziś wiadomo ,że wiadomości w TVP i innych stacjach to wiadomości dla innych polityków np. siedzisz sobie w chacie i patrzysz co kto gada i to zapewnia im takie np. TVP obejrzyjcie sobie House of Cards.
sars_80 napisał/a:
Oj powiedział i to aż za dużo. Media zależne to kupa gówna i ch*j
A to istnieją jakieś media niezależne? Dziennikarze i media to kupa gówna i c🤬j
Wieśniaki i tak wierzą w propagandę pisowską, bo to wyznawcy 500 plus
tvp propagandowa (polski kapitał) bo walczą z propaganda tvn-u (zagraniczny kapitał)... Ludzie oglądają jełopów zamiast sami ruszyć głowami...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie