Dalibyście oryginalny filmik z expo, a nie jakieś gówniane miksy.
podpis użytkownika
Trolling is a art.
Szkoda, że na przerabianiu filmików (de facto kradzież pracy innego Polaka) w internetach się ten cały wasz patriotyzm kończy.

Oryginalny filmik świetny, ale brakuje mi tutaj podania jeszcze Powstania Wielkopolskiego.
Nie Warszawskiego, opiewanego w milionie książek i filmów, ale tego naszego cichego i wygranego...
Nie Warszawskiego, opiewanego w milionie książek i filmów, ale tego naszego cichego i wygranego...

Historia Polski Bagińskiego z muzyką i wstawkami informacyjnymi. Jest szał .. Łooooo!

Jestem zaszokowany tym, że nie ma bólu dupy o nutke. Złe psy zespół Nowaka, gitarzysty TSA, legendy polskiego metalu a żadnej napiny i hejtu od brudasów

Wszyscy pięknie dumni z Polski ja też
Równocześnie mam tak dość tego chorego kraju. Nie będę się rozpisywał czemu bo to chyba każdy wie.
Ostatnie tygodnie tylko mnie upewniają żeby stąd sp🤬alać bo jebie tutaj.

Równocześnie mam tak dość tego chorego kraju. Nie będę się rozpisywał czemu bo to chyba każdy wie.
piękne
teraz to w nas młodych świadomych ludzi ciąży wielki ciężar promowania i pamiętania o tym co kiedyś nasz naród spotkało

a mnie sie po prostu trafilo tutaj urodzic. moglem trafic lepiej.
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
D4kai napisał/a:
Monte Cassino - gówno prawda. Polacy "zdobyli" klasztor po masowych nalotach. Po prostu byli pierwszym patrolem który tam dotarł - nie mieli z kim już tam walczyć.
Rozumiem, że byłeś tam i widziałeś na własne oczy?

Roozek napisał/a:
Wszyscy pięknie dumni z Polski ja też
![]()
"Kraj wspaniały, tylko ludzie k🤬y."
podpis użytkownika
Trolling is a art.