📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Wspaniały film! Każdy Polak powinien wiedzieć o tych wydarzeniach i znać tak piękną historię
Duże Piwo
Duże Piwo

Świetny Filmik !!! Muzyka: Złe Psy - Polska
Teraz znowu nam wmawiają naiwną miłość i jedność narodów, żeby za naszymi plecami raz jeszcze wbić Polakom nóż..
Wiecie kto jest Naszym wrogiem, historia nam to pokazuje..
„Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” - Józef Piłsudski
..
Teraz znowu nam wmawiają naiwną miłość i jedność narodów, żeby za naszymi plecami raz jeszcze wbić Polakom nóż..
Wiecie kto jest Naszym wrogiem, historia nam to pokazuje..
„Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” - Józef Piłsudski
..
użyłem tego filmiku na jakiejś prezentacji na historii jak w technikum byłem, dobra rzecz

Szron napisał/a:
Fajnie. Jaka nazwa kapelki ?
Złe Psy - Polska (Urodziłem się w Polsce)

Piwo, filmik promujący patriotyzm w Polsce, pokazujący na co nas stać. Sporo wydarzeń, które nas osłabiało jak np. zabory lecz nigdy naszego ducha nie zabrano.

A ja polecam oryginał Tomasza Bagińskiego, który trwa minut 8, a z którego sceny zostały wycięte do powyższego.
/watch?v=T_-_FFlKxeA
/watch?v=T_-_FFlKxeA
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie