Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Panowie sebastianowie dają popis swojej waleczności w uczciwej walce 3 na 1

Czego nie robi się dla 400zł, komórki i trzech miesięcy darmowej wyżerki

Źródło lublin112.pl/brutalny-rozboj-w-krasniku-w-oku-kamery-trzech-mezczyzn-t...

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sothis 2025-07-22, 17:47 2
Patryc napisał/a:

Powinny istnieć centra eutanazji pozamacicznej dla takiego ludzkiego robactwa. Ewentualnie moglibyśmy przywrócić walki gladiatorów. I nie, że oni nimi będą, tylko postawi się takich trzech obok jednego kolesia, ale prawdziwego wojownika, mistrza topora albo innego miecza. Odważni tacy, działają w trójkę, no to by można było obejrzeć, jak sobie poradzą. PPV, wszystko pod majestatem Ministerstwa Kultury albo Sportu. XD

Wiesz co...w koloseach mieli znacznie ciekawsze rozrywki, gdzie takich moznaby obsadzać w rolach głównych.
Zgłoś
Ryju1983 2025-07-22, 17:54 1
A powinni takich łapać, na posterunek i wgrywanie ustawień fabrycznych blondyną. Gdyby dostał po dupie blondyną raczej szybko by zrozumiał co wolno a co nie.
Zgłoś
Zgniłek3 2025-07-22, 18:11 2
Ja jestem z Kraśnika i potwierdzam, w p🤬du tu u mnie takich jest.
Zgłoś
Qwwqa 2025-07-22, 18:14 1
Kraśnik mentioned
Zgłoś
Kalwarian1920 2025-07-22, 18:23 2
Patryc napisał/a:

Powinny istnieć centra eutanazji pozamacicznej dla takiego ludzkiego robactwa. Ewentualnie moglibyśmy przywrócić walki gladiatorów. I nie, że oni nimi będą, tylko postawi się takich trzech obok jednego kolesia, ale prawdziwego wojownika, mistrza topora albo innego miecza. Odważni tacy, działają w trójkę, no to by można było obejrzeć, jak sobie poradzą. PPV, wszystko pod majestatem Ministerstwa Kultury albo Sportu. XD

Doskonały pomysł
Uzupełniłbym to walkami z tygrysami i bykami
Zgłoś
Qcaracha 2025-07-22, 18:44 1
Wygląda to jakby wyciągał mu zęby z tombaku, prosto ze szczeny.
Zgłoś
darek1234 2025-07-22, 19:29 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
imgurek500 2025-07-22, 19:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-07-22, 20:02 1
Przecież to jakieś suchoklatesy, leszcze po 60kg
Zgłoś
KamilDC86 2025-07-22, 20:23 4
Takiego robactwa w Polsce są setki tysięcy, do tego. Do tego drugie tyle takiego gówna wyjechało za granicę i wstyd się tam głośno odezwać przez to po polsku bo bycie Polakiem to po prostu upokorzenie. Ten naród ma naprawdę jakieś wadliwe geny...
Zgłoś
marcintutbxl 2025-07-22, 23:54 1
Zgłoś
goslaw3 2025-07-23, 7:19 1
Patryc napisał/a:

patologia zawsze bierze sie z biedy. Kto jest odpowiedzialny za brak prespektyw, pracy, szansy na mieszkanie, zamykania zawodowek, inflacji, cen zywnosci...itd itd.? ano my polacy ! bo w kolko wybieramy zydkow lub niemcow na swoich kapo. Zawsze powtarzam. Kazdy zdrajca stanu powinien byc publicznie powieszony lub zgilotynowany
Zgłoś
uFo125 2025-07-23, 9:10 1
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-07-23, 10:38
Utylizowac takie smieci
Zgłoś
krasnal_hałabała 2025-07-23, 12:33
turor napisał/a:

Wystarczy możliwość użycia pały przez policjanta, ciężkie więzienie z kiepskim jedzeniem i bez lekarza i do tego ciężka harówa za grosze.

A mnie się bardziej podoba pomysł z gladiatorami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem